resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3352
    başakşehir'in yaptığı malum açıklama ve meydan okumaya cevap vermesi gerektiğini düşünüyorum artık. bunların gövde gösterisine siteden kallavi bir açıklama yapılması şart. var kayıtlarıyla ilgili açıkladıklarının muhattabı kendisi değil fenerasyondur. göksel gümüşdağ ve nihat eğer erkeklerse bu kadar konyaspor maçındaki var kayıtlarını açıklasınlar. eğer o var kayıtları abdurrahim albayrak'ın iddia ettiğinin aksine, temiz olsaydı 10 kez açıklamışlardı. medyada ki bütün gazeteciler var kayıtlarının ne olduğunu biliyor.

    şimdi size iki üç örnek vereyim. öncelikle abdurrahim albayrak'ın yaptığı bir suç. suçun nedeni ise var kayıtlarına gayri resmi olarak ulaşması. abdurrahim'in var kayıtlarını servis etmesi, ona hapis cezası yedirir. tıpkı şikedeki gibi eylem doğru, ancak elde ediş biçimi yanlış. şimdi ali koç ve tayfasından bir kez var kayıtları açıklansın lafını duydunuz mu? bilseler ki var kayıtlarında bir şey yok 50 kez onlarda isterdi.

    ikinci konu var kayıtlarının elde edilişi. tff'de her kimse kasıtlı veya kasıtsız bu var kayıtlarını abdurrahim albayrak'a ulaştırdı. tıpkı ne olduğu belirsiz bir gazeteci halil özer'e ulaştırıldığı gibi https://twitter.com/.../1170753863927947272
    video'da görüldüğü üzere abdurrahim'in var olayına suç suç nidaları atan ikiyüzlüler, galatasaray aleyhine birisi var kayıtlarına ulaştım deyince sesleri solukları kesiliyor.

    en kötüsü de galatasaray yönetimi sırf siyasi kaygılarla bunlara susuyor. bu at koşturanların hepsi siyasi yalaka ve tek saldırdıkları galatasaray. yarın siyaset değişir bu yalakalardan hiçbiri kalmaz meydanda. ancak sizler bugün bunlara boyun eğerek, tarih önünde hesap vereceksiniz. iki üç tane çakala galatasaray'ı yem ederseniz, abdurrahim albayrak'ta dahil; sadece bu dünyada değil, öbür dünyada da iki elimiz yakanızda olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın