• 26
    tekrar tekrar inceledikten sonra yazıyorum.

    sainz ve hulkenberg herkesi son viraj öncesi resmen aykut kocaman takımlarının defansta çektiği kamyon gibi kamyon çekerek engelliyor. yan yana oldukları için tüm konvoy yavaşlıyor ve son saniyelerde tura başlayacak şekilde ayarlanan turların hepsi çöpe gidiyor.

    takımların hataları tura başlamadan önce hiç süre payı bırakmamaları ama hülkenberg ve sainz'ın yaptıkları gerçekten inanılmaz. sıralama seansında böyle aleni bir engelleme gördüğümü hatırlamıyorum. muhtemelen ceza alacak her iki pilot da.

    sebastian vettel son viraja gelirken hemen önünde yan yana gelerek tüm pisti kapatan bu iki gerzeğe eliyle hadi hızlanın veya belki de yol verin şeklinde el işareti yapıyor sinirli şekilde. ama bu ikiz dingiller olayı anlayana kadar süre bitiyor.

    leclerc'in oraya gelene kadar önde kalması daha doğru olurdu. yer değiştirmek için süre kaybettiler. yeri alan kişi tura başlayabilmişken yerini veren dışarıda kaldı böyle saçmalık olamaz. vettel hava koridoru elde edebilmek için tura başlayamadı, belki de direkt başlasaydı pole'ü zorlayabilir en azından ilk çizgiye gelebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın