resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2705
    ortada bir haksızlık var ve cikip gerekli şekilde açıklamasını yapmış baskandir. yaptıgı açıklamayı bodozlama yapmadi sonuçta.

    şu sözlükte elinde yangın bidonuyla gezen tipler var. bakin ben bu sözlükte yeni yazar oldum. henüz onay asamasinda beklerken cok iyi okur oluyorsunuz. disaridan tarafsiz bir sekilde inceliyorsunuz. sirf bu tipler yüzüne entrylerimde yönetim savunur hale geldim. oysa ben tarafsiz bakip elestiriyorum.

    ortada yapilan bir oyun var ve istisnasiz galatasaray'a karsi yapilan her durumda ya fatih terim'e ya mustafa cengiz'e ya da hic birinde suç bulamayinca abdurrahim albayrak'a saldirmak icin hazir bekleyen gruplar var. mesela dikkat ediyorum ufacik ya da büyük bir sorun oluşunca hemen kötülemek icin dünyanın yazisi yazılıyor. insan bu kadar nefret edemez kendi kulübünün baskanindan. yani ne yapti anlamadim ki? transfer dediniz yapildi. sancili mancili da olsa o konuda sizden mutlusu yok. paralarimiz dediniz batiyoruz dediniz, düzeltti ve en uygun şekilde gelir gider dengesini yönetiyor. fatih hocaya destek olsun dediniz cikti imzayi hepinizin önünde statta imzalatti. eee siz ne istiyorsunuz önce bunu bi' bilin? nedir sizin kafanizdaki istediginiz baskan?

    bekleyin bi' yahu. bakalim ceza düzeltecek mi? yanlıştan dönülecek mi? yürüyeceksek yürüyelim. söveceksek sövelim bize bunu yapanlara. ama siz sabirsizsiniz. aslinda degilsiniz. amacınız farkli ve sizin düşüncenize dahil etmek icin bu taraftar icinde yangin çıkartıyorsunuz.

    yazmislar ki, sert konuşmamış. ne diyeydi mesela? "topunuzum topunun" diyeydi, söveydi ruhsal orgazm yasar miydiniz? rahatlar miydiniz? galiba bu bizim ülkece sorunumuz. biz hep diklenen hep racon kesen adam seviyoruz. bu yüzden hep mafya dizileri 10 yil boyunca bizde haftanin konusu olur. hasta misiniz arkadasim sizler? bu adam türkiye'nin en büyük * kulübünün başkanı. pdfk terbiyesiz diye, bize bunu yapanlar karaktersiz diye o da mi onlar gibi olsun. koysun kenara profesyonelligi. alsin tesbihi eline. siz aslinda bu adami boş boş elestiriyorsunuz. sirf siz sivilce seviyorsunuz diye bu taraftar bu adami karşısına almayacak.

    adam hamlesini yapti, itirazini veya hukuki yönden karşı gelecektir. sizde o arada bos durmayin hastaneden bi' randevu alin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın