• 35615
    “galatasarayımızın değerli mensupları, sevgili evlatları, fedakar taraftarımız, büyük camiamız; çok gergin bir transfer döneminin ardından sizlerin desteği ve istekleri doğrultusunda sahada mücadele edecek galatasaraylı aslanları huzurunuza getirmekten çok büyük onur duyuyoruz. bize verdiğiniz manevi destek için sizlere çok teşekkür ederiz. biz, siz taraftarımızın isteklerini ffp çerçevesinde, en optimum şekilde, en uygun şekilde halletmeye çalıştık. özellikle değerli oyuncumuz radamel falcao transferinde maaşının belirli bir kısmını yüklenen sponsorumuz nef’e buradan teşekkür ediyorum. ben bu vesileyle bu aslanlarla birlikte aslanlarımızın başındaki hocamız sevgili fatih terim’in doğum gününü kutluyorum. fatih hocamızın, galatasaray ile birlikte sürekli olarak şampiyonluklara yürümesini diliyorum. sözü uzatmak istemiyorum. ne mutlu ki galatasaraylıyız. ne mutlu galatasaraylı olana. iyi ki varsınız, hepinize saygılarımı sunuyorum."

    mustafa cengiz

    “bugün çok mutluyum, transferin son günü de olsa bu camiaya katıldığım için çok mutluyum. bu benim çocukluk hayalimdi, sonunda bu hayalimi gerçekleştirdim. ama daha çok hedeflerim var. bu şanlı parçalı formayı uzun yıllar giyip başarılara imza atmak istiyorum. inşallah bu birlik ve beraberliğimiz sezon boyunca taraftarımızın desteğiyle devam eder, güzel sonuçlara ulaşırız. bugün muhteşem bir ortam vardı. sadece imza töreninde 25000 taraftarımız vardı. çok büyük bir camiayız, taraftarımız bu camianın en büyük parçası. sezon içerisinde onlara çok ihtiyacımız olacak çünkü onlar bizim için itici bir güç. onların da desteğiyle bu sezonu şampiyonlukla taçlandıracağımızı düşünüyorum.”

    taylan antalyalı

    “bütün taraftarlarımıza geldikleri için teşekkür etmek istiyorum. bizi yalnız bırakmadılar, bu akşam buraya gelip yanımızda oldular. bu sene başarılı olup bütün kupaları kazanmak ve şampiyonlar ligi’nde güzel sonuçlar elde etmek istiyoruz. ortada mücadeleci bir takım var bu yüzden çok heyecanlıyım. bu mücadeleci takımla beraber çok iyi işler başaracağımıza inanıyorum. sezonu kupalarla tamamlamayı umut ediyorum."

    mario lemina

    "böyle bir kulüpte oynamak benim hayalimdi. galatasaray ailesinde olduğum için çok mutluyum. taraftarlar bize çok destek oluyor. harika bir kulüpteyim. umarım bu sezon bizim için en iyi şekilde ilerler. hedef 23."

    jimmy durmaz

    "iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. kupalar kazanıp taraftarlarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum."

    steven nzonzi

    "bu sezon boyunca sizinle olacağım için mutluyum, çok heyecanlıyım, haftaya görüşürüz."

    florin andone

    "herkese merhaba. ben ne yazık ki milli takımla beraber olduğum için bugün yanınızda olmayacağım. sizlere, galatasaray gibi bir kulüpte oynamanın ne kadar büyük bir zevk olduğunu söylemek istiyorum."

    ryan babel

    (bkz: 4 eylül 2019 taraftara açık imza töreni)
App Store'dan indirin Google Play'den alın