resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3280
    maddiyatın; insaniyetin, hakkaniyetin, aklı selimin nasıl da önüne geçtiğini bizlere gösteren bek oyuncumuz. futbolda, profesyonel hayatta duygusallığa bal gibi yer vardır. terim’e her oyuncumuz hatta buradaki yazarlar bile “baba gibi” demiyor mu? terim bir motivasyon ustasıdır denmiyor mu? fatih terim halleder, emre mor’a aile olur demiyor muyuz? daha bugün fatih terim doğum gününde kendisine duygusal mesajlar, entry’ler atmadık mı? bu bir his takımı değil mi? işine gelince hislere yer yok, işine gelince his takımı. işte öyle bir dünya yok. burada “duygusallığa yer yok” diyenlere bakmayın.
    ucuz solcu ağzıyla liseli kapitalizm eleştirilerine kulağınızı kapatın. 1950’lerin detroit’inde değil 2019’un istanbul’unda yaşıyoruz. post modernizmle beraber artık hem duygular, hem çalışma verimi artık en önemli birliktelik. insan kaynakları dediğimiz birimler sadece personel almaya yaramıyor. elimizdeki çalışanlarımızın en verimli ve iyi şekilde işlerini yapabilmeleri için gerekli insan ilişkilerini de yürütüyor.
    linnes’in ne kadar para aldığı, ona yapılan haksızlıkla orantılı değildir. ikisi başka ve iş dünyasında asla karışmayacak kavramlar. o zaman takımımız oyuncularına haksızlık yapan hakemlere de kızmamalıyız. bu kadar narsist takılmaya gerek yok. takım yönetimi linnes konusunda hata yaptı. aynı diagne, mitro, gomis alanlarında olduğu gibi. insanız ve hatalarla evrimleşiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın