• 22437
    transfer döneminin bitmesiyle "ideal 11" tanımını rafa kaldıran takım. sahaya diziliş de keza öyle. röportajlarında fatih terim'in farklı pozisyonlarda oynayabilen oyuncuları sevdiğini söylemesi de bunun göstergesi.

    terim 4-5-1 başladığı maç içinde geriye düşerse 3-4-3, orta sahada üstünlük isterse 3-5-2, maçın sonlarında 4-5-1'e dönmek isteyen bir teknik direktör. ve bunu minimum oyuncu değişikliği hakkı kullanarak yapmak istiyor. geriye düştüğümüz iç saha maçlarında 2-5-3 bile oynatır takımı. lemina, babel, donk, feghouli'yi sürekli kullanır diye düşünüyorum. özellikle lemina hocanın elini inanılmaz rahatlatan bir oyuncu olacak. düğününe çağırsan orda bile oynar gibi bir imaj çiziyor adam.

    şu anda muhtemelen hocanın hayali yerli beklerin performansının yükselmesi ve yabancı bekleri tribüne yollayabilme lüksü. emre veya şener'den herhangi birisi sırıtmayacak bir form gösterseydi yabancı muadilleri çoktan yollanmıştı. 2019-2020 sezonunun ilk 3 maçında defansın imdat sinyalleri vermesinin sebebi luyindama-marcao ikilisine yıkılsa da bekler bu 3 maçta savunmamızı resmen incelttiler. skorer büyük takım taraftarı olduğumuz için pas oyununda sırıtmayan beklerin bu başarısızlıkları gözlerden kaçıyor. ara transfer döneminde yönetim hocanın talimatıyla yerli bek transferi için çalışacaktır. şimdiden hedefler belirlenmiştir.

    takımı tastamam olduğunda fatih terim'in formayı her daim hak eden kişiye vermek gibi bir huyu vardır. kenarda bekleyecek ismin bir önemi yoktur. bu yüzden kimin yedek kalıp kimin tribüne gideceği hakkında yapılan tahminler bu sezon çoğu zaman tutmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın