• 99
    2013 yılında fatih terim başlığına yazdığı entry ile sözlük-ü sultaniye giriş yapmış, şu sıralar aniden nükseden ve kendini birden içinde bulduğu stresli, mutsuz, üzücü olaylar silsilesinde sinerjiye falan da biraz inandığından ötürü bu güzel ortama negatif bi enerji yaymamak için iş bu entry ile sözlüğe veda eden yazar.

    sayısalcı olduğum için hayatımın hiçbir döneminde kalemim öyle kuvvetli olmadı. bu yüzden sözlüğe öyle aman aman çok bir şey katmadığımın farkındayım. bu yüzden sessiz sedasız gidecektim ama -sizin düşüncelerinizi bilmem- ben hepinizi ayrı ayrı çok sevdigim için bi veda entrysi girmek istedim.

    içinde bulunduğum bu 6 senelik süre zarfında galatasaray sözlük benim en sevdiğim, içinde bulunmaktan en çok mutluluk duyduğum yer oldu. bu vesile ile başta sözlük moderasyonu olmak üzere tüm yazarlara teşekkür ederim. kimseyle tartışmaya girmeden ayrldığım için de ayrıca mutluyum.

    ilerleyen zamanlarda her şeyi yoluna sokup başka bir nickle aranızdaki yerimi alacağımı biliyorum. ben bunun için biraz acele etmeye çalışacağım. kendinize iyi bakın, hakkınızı helal edin.

    (bkz: 2019-2020 sezonu şampiyonu galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın