• 22418
    2019-20 sezonu için çok iyi bir kadro kurduğumuzu, hele hele ligin çok üzerinde bir kadro kurduğumuzu düşünmediğim takımımız. taraftar bana göre biraz abartılı halde gaza gelmiş ve biraz transfer şımarıklığı içine girmiş durumda. hayatımda yeni bir şey almak bana da mutluluk verir ama takımımızın planlaması beni geçmişi de hatırlayan bir futbolsevere olarak düşündürmekte.

    2009 senesinde de haldun üstünel bir anda devre arasında premier ligden jo-dos santos-neill getirince yeter yıldırım demirören gafletine düşmüştük, yabancı sınırına yer açmak için de nonda'yı yollayıp, uefa maçına forvetsiz çıkmıştık. avrupada oynatamadığımız o yıldızlar, ligde de doğru düzgün katkı verememiş, tüm kimyamız bozulmuştu. şu anki durum çok farklı, etkenler çok farklı, sadece sonucu benzer olur mu endişelerim var.

    ortasaha ve forvet olarak , şampiyonlar ligi için de sahip olmak isteyeceğimiz kalite ve sayıda oyuncumuz oluştu. geçen seneye göre ciddi ilerleme içindeyiz kabul. lakin savunmada banko oyuncularımızın 4'ü birden zaten tartışılır halde, stoperler net oturmuş tecrübeli değil, bekler yaşlı ve formsuz başladı. ayrıca yedekleri açısından da çok büyük kalite ve sayı sıkıntısı mevcut, hadi sezon boyu rotasyon savunmada pek yapılmamalı bana göre zaten, uyum yakaladıysan ileri hat gibi sık bozmak zarar verebiliyor. ama lemina veya yedek forvet için linnes'den vazgeçmek bana aşırı yanlış geliyor, kaldı ki daha üstüne ekleme yapmamız da şarttı. futbolun dinamikleri böyle şeyleri affetmez genelde, bir bakarız barnebau deplasmanına sakatlık veya ceza yüzünden şener-ahmet-marcao-emre taşdemir geri 4lüsüyle çıkmak zorunda kalırız, o zaman önde istersen messiyi oynat farketmez. hatta lig maçı bile kazanmamız çok zor olur bu savunmayla, malesef şunu çözemediğimiz için ben efsane bir sezon geçirdiğimizi düşünemiyorum, düşünemeyeceğim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın