resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 894
    (bkz: kadıköylü şaban)

    repertuarı ile hakan şükür çeşitliliğinde takıma fayda sunma potansiyeli olan futbolcu.

    potansiyelini gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğini zaman gösterecek olsa da kesinlikle galatasaray'a gelmesini isteyeceğim bir futbolcuydu. bunun sebebi fatih terim'in oynatacağı oyuna katacaklarının haricinde, ersun yanal'ın oyununa katacaklarıydı.

    fatih terim'in oyununa katacaklarını andone transferi ile bir yere kadar tölere edebileceğiz gibi dursa da rakibimizin transfer beceriksizliğini düşününce muriqi transferine engel olabilseydik muhtemelen yerine bizim gibi ikamesini getiremeyecekleri için ersun yanal'ın oynatmaya çalıştığı yıldırıcı pres yapan, şuursuzca hücum ettikleri futbolu oynamaları zorlaşacak en azından kalitesi düşecekti.

    gelin görün ki kulüplerin ve yöneticilerin temizliği tartışılır ilişkileri neticesinde şaibeli şartlar ile fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

    sözün özü kendisinin transfer edilmemesi yönetim başarısızlığı değildir ancak kendisi transfer edilebilseydi şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden birini batıl kılacağı için bu yönetim adına çok büyük bir stratejik başarı olacaktı. bu tartışmanın dışında ise kendisi doğru sistemde oynadığı sürece ligimizin kalitesi üstünde bir performansa sahip olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın