resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3523
    bu platformda gömüldüğü kadar kötü olmayan ancak takıma uyum sağlayamamış ve saha içerisinde takımdan kopuk olduğu için standartlarında performans alamadığımız futbolcu.

    sadece rakip stoperleri kitleyerek yarım sezonda feghouli ve belhanda'nın demarke kalmalarını sağlaması ile bile bize şampiyonluk yolunda hatırı sayılır katkı verdiğine inanıyorum.

    eğer ki brugge takımına giderse şampiyonlar liginde bize karşı banko golünü de yazabiliriz.**(u: :()(u: hadi bu da a spor tarafından verilmemiş, bileğimizin hakkı ile alınmış 4. yıldız olsun.) bununla birlikte belçika liginde takımına uyum sağlayabilirse üzerindeki baskı daha az olacağından daha etkili bir performans sergileyeceğine inanıyorum.

    takımda kalmaması hem kendisi adına, hem de bizim adımıza olumlu olmuştur. kendisinin gayet galatasaray standartlarında top oynayabileceğine inansam da takımdan kopük görüntüsü ve sürecin yönetim tarafından amatörce yönetilmesi sebepleri yüzünden zaten kendisinden bu saatten sonra fayda almamız mümkün durmamaktaydı.

    sonuç olarak yarım sezonda vermiş olduğu emekler için teşekkürler ve yolu açık olsundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın