resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3324
    falcao ile basına düşen fotoğrafı nedeniyle çok eleştirildi.

    bilinçli miydi, bir transfer stratejisi miydi, yoksa hata mıydı bilmiyorum. ama iş hayatında bu seviyeye gelebilmiş insanların bu kadar büyük hatalar yapacağına inanmıyorum. bunca yıllık tecrübem bana bunu söylüyor.

    falcao transferi büyük bir psikolojik savaş oldu. monaco'nun falcao'yu bonservissiz bırakmasında oyuncunun kararlılığı müthiş rol oynadı. peki bu kararlılık nasıl sağlandı? yani dünyada falcao için parası olan tek kulüp biz miydik? çin'den falan bu bütçeler çıkmaz mıydı? yada amerika'dan? burada abdürrahim albayrak'ın ilgisinin büyük rolü olduğuna inanıyorum.

    nitekim monaco da falcao'yu transferinden önceki son iki maçta oynatamadı.
    futbolcu kararlı olmasa bu transfer asla gerçekleşmezdi.
    o kararlılığı elde eden şey de iletişim.
    neyse abdürrahim albayrak'ı sevmem. hep böyle abartı sarılıp şapur şupur öpen bir tipmiş gibi geliyor. ama adama da, yaptığı işe de saygı duyuyorum. falcao transferini de pek istediğim söylenemez. trabzon gidip 1 milyon eu'ya ekuban gibi adamlar buluyorsa biz de bulmalıyız. evet belki falcao kalitesinde değil. fakat sezon sonunda en az 15 milyon eu bonservisi olur. neyse transfer sezonu kapandığında falcao alınmasaydı da benzer bir şey yazacaktım. satranç oynayanlar bilirler. rakibin hiç bir hamlesi boşa değildir. sen de boşa tek bir hamle yaparsan kaybedersin. rakibin hamlesinin amacını çözemezsen de kaybedersin. şu fotoğraf hadisesini büyüttükçe büyüttük. burdan her allahın günü saldıran tüm galatasaray taraftarını satranç masasında rakibin hamlesini küçümseyen oyunculara benzettim. nitekim sonuçta şah ve mat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın