resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3308
    karakteri tartışılmayacak 2. başkanımız. bunu sorgulayacak kimse yoktur herhalde. ancak yönetimsel sıkıntılarını hala çözebilmiş değil. bu eleştirilerimin sebebi kindarlık değil geçmişten gelen geliştirilmesi gereken sıkıntılar. (son dönem yaşanan olaylardan bağımsız olarak)

    2011 yılında hagi ile ilgili röportajı sonrasında başladım kendisini sorgulamaya. üst düzey bir galatasaray yöneticisinin yapacağı bir açıklama değildi çünkü. hatta twitter aracılığıyla da yazdım kendisine.

    https://prnt.sc/p06iue aslında ''canın sağolsun'' diye cevap vermişti o dönem ki sonradan silmiş. cevap bile vermemesi gereken bir olaydı halbuki. her taraftara cevap vermek konumu itibariyle çok saçma.

    https://prnt.sc/p06jzg muhtemelen yine tuhaf demeç verdiği zamandan kalma bir tweet. ne olduğunu hatırlamıyorum şu an ancak sözlükte o tarihte başlığına girilen entrylere baktım ve tuhaf bir açıklama yaptığı belli.

    bu eski şeyleri yazıyorum çünkü kaç yıl geçmesine rağmen hala geliştiremedi başkan bu yönünü. belki farkında değil ama zarar veriyor camiaya. hiçbir şey olmasa bile çatlak seslere sebebiyet veriyor. keşke bu eleştirilen yönünü artık geliştirebilse ve sorgusuz sualsiz bağrımıza bassak kendisini. yoksa oyuncularla ilgisini takdir ediyoruz. melo'nun evindeki musluğu bozulsa albayrak koşardı yardımına.

    umarım önümüzdeki yıllarda bu yönünü geliştirir ya da sadece en iyi yaptığı işi yapar ve florya'ya döner. zira orada da ihtiyacımız var ona.

    ı love you başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın