• 22351
    kayseri maçını tekrar izleyince bir şey dikkatimi çekti. takım 2 haftadır 3 puan alamıyor. 3. hafta 90+8'de galibiyet golünü buluyoruz adem büyük köşe gönderinin orada tek başına seviniyor.

    (bkz: 30 ağustos kayserispor galatasaray maçı)

    şampiyon olduğumuz 2 sezon boyunca zaman zaman eksiklerimiz hatta oynatabileceğimiz futbolcu olmayan bölgelerimiz oldu ama hiçbir zaman motivasyonunu kaybetmedi bu takım. acaba basına yansımayan sorunlar mı var takım içinde bilmiyorum ama takım ruhunu kaybetmiş gibi.

    nacizhane galatasaraya gönül vermiş biri olarak taraftara ve teknik heyetimize tavsiyem akşama kadar 4-1-4-1, 4-2-2, 4-2-3-1 hesabı yapılacağına bu takıma öncelikle bir ruh ve kişilik kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.

    zaten sahada marcao, lyundama, nagatomo, belhanda'nın performanslarına bakınca bir konsantrasyon eksiği olduğu kabak gibi ortada. marcao denilen adam 2 ayda mı kaybetti bütün önsezilerini, topa müdahale yeteneğini. nagatoma yaşlandı falan eyvallah ama fiziğine bakıyorsun hala zımba gibi. 90 dakika bir tane hayırlı orta açamayacak kadar mı yaşlandı yani. sezona konsantre olamadığımız çok belli.

    takım istediği kadar iyi olsun. arzu ve motivasyonun olmadığı yerde başarı da olmaz maalesef. acilen bu sorun çözülmeli bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın