resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1515
    ne hali varsa görsün. zaten futbolu çok sevse gider bir takımda oynardı şimdi.
    fakat içime oturan tek şey, ne olursa kim olursa olsun galatasaray'ın 10 numarası olan bu adam volkan demirel'den ali sami yen stadyumun'da sopa yedi ya, buna izin verdiler ya, hatta bu konu hakkında volkan'ı haklı bulanlar bile oldu ya takım içinde.
    işte bunu affedemiyorum. sonra lincoln takım ruhunu bozdu masallarını bu olayları canlı gözlerle izleyenlere anlatıyorsunuz. neyin takım ruhu allah aşkına?
    bi tek gidip volkan'ı tebrik etmedikleri kaldı "bizim çete" nin. gözümüzün önünde oldu bunlar hepimizin. sonra carlos'la kafa kafaya verip dalgasını geçince umursamaz adam dendi.

    takımdaşlık nedir?
    2 farklı takımda da beraber oynayan hatta ilk takımlarında şampiyonlar ligi kupasını kaldıran iki oyuncumuz var. hepimiz seviyoruz onları. bu sene birinin ayağı kırıldı yine fener macında. diğeri oyuna 60 'da girdi. oyuna girdikten 3 dakika sonra bakın neler oldu. bakın gerçek takımdaşlar,arkadaşının ayağı kırılınca ne yapıyor. takımdaşlık nedir, arkadaşlık nedir biraz öğrensinler, öğrensinler ki soğumasınlar galatasaray'dan(!). siz de biraz düşünün, biraz analiz edin ki gerçeğe biraz olsun yakınlaşın. takım arkadaşı kendi stadında taşaklarına diz yerken seyredenler , rakip stada çıktığında ise ağlamaklı suratlarıyla korkudan çeneleri titriyor.

    http://www.ukimagehost.com/uploads/3a29495117.jpg

    sözün özü, lincoln olayında büyük fotoğrafa bakarsak daha gerçekçi analizler yapabiliriz.

    not: amaç asla futbol içi şiddete prim tanımak, bunu yüceltmek değildir. sadece takımdaşlık ve ruh'tan dem vurulunca benzer bir örnek verdim
App Store'dan indirin Google Play'den alın