resim
Mustafa Öğretmenoğlu
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 113
    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında galatasaray sözlükte, galatasaraylı olduğu iddiasıyla galatasaray sözlüğe kayıt yaptırmış bireylerce beğenilen hakem.

    düşünce özgürlüğü tabi. ama bu noktadan sonra da "linç edildik", "düşüncemize saygı" diye bir şey okursam kalbim kırılır ve ağlarım. azıcık da bize düşünce özgürlüğü.

    bahsi geçen maçta skandal bir gol yedik. mortal combat'ta yapsanız oyunun kabul etmeyeceği bir göğüs dirsekleme vakası yaşandı. kardeşim tekken mi bura? o gol nasıl verildi, anlatın. ha siz yardıray abi gibi atılan kurşunları elle toplayan cengaverlerseniz tamam ama herkes öyle olmak zorunda değil. dirsek gelirse düşersin, darbeyi gösterebilirsin.

    emre mor'un gördüğü ucuz erotik film kalitesizliğindeki kırmızı mı doğruydu? abi hadi ya.

    kayseri'den umut bulut niye atıldı? mensah atılmadığı için mi?

    sahi, mensah niye atılmadı?

    emre mor'un ofsayta düştüğü iddia edilen pozisyonda çizilen çizgi... arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama nizami bir asistle maç biterecek emre mor maçı kırmızı kart ile bitirdi. çekilen çizgi ortada. içiniz rahat mı ya? bakın iki karar. biri emre'yi attı,biri emre'nin asistini çaldı. ne oldu şimdi? emre geri zekalı oldu, aptal oldu, tü kaka oldu müthiş güzide sözlük yazarlarımız sağ olsun.

    skandal bir yönetim sergilemiştir kendisi. vara bakıp hatalı karar vermek büyük "meziyet". var başında duranları da allah'a havale ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın