• 22347
    19/20 sezonunun 3. haftası itibarıyla konuşuyorum kadromuz ligin çok üzerinde. ancak taktik anlayışımız çok kötü. bu takımın hücum organizasyonlarına ihtiyacı var.

    ayrıca şunu eklemek istiyorum, şampiyon olacaksak diagne'yi silemeyiz. fatih terim hakan şükür torino'dan döndüğünde haftalarca üst üste oynattı sahada tek bir olumlu hareketi olmamasına rağmen. işte o hakan şükür sezon sonunda kariyer rekoruyla gol kralı oldu. neredeyse lig tarihinin rekorunu da kırıyordu.

    ben malesef fatih terim'in bildiği herşeyi unuttuğunu düşünüyorum. inşallah sorun kadronun henüz form tutmamış olmasıdır. ama bana o kadar gelmiyor. rakiplerin yaptığı hücum organizasyonlarını görüyorum, adamlar 3 kere gelip 2 pozisyon yaratıyorlar, biz 10 kere gidip tek pozisyon yaratamıyoruz. bunun izahı bana göre yok.

    fatih terim bu ligi bilir.
    her şeye yetecek bilgi ve tecrübesi var.
    artık şapkasını önüne koyup düşünmeli.
    bu arada30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı'nı geçen iki haftanın aksine bu defa kıl payıyla kazandık. bana göre bir daha bu kadar şanslı olamayız. çünkü penaltı ve kırmızı kart falan bir daha denk gelmez.
    görüyoruz ofsayt çizgileri aleyhimize yanlış çiziliyor. sahtekarlık bu noktada. eze eze yenmezsek 2000 sezonundaki gibi şampiyon falan olamayız. bu oyun da o seviyeden çok çok uzak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın