• 134
    zırt pırt duruyor oyun.

    bu takımdan hala pres, geçiş oyunu falan bekleyenler görüyorum. arkadaşlar siz isteseniz de istemeseniz de, beğenseniz de beğenmeseniz de bu takım pas oyunu oynayıp verkaçlarla pozisyon arayacak sezon boyu. şu an için görünen o.

    verkaç kalitesini eleştirin, hücum aksiyonlarının sayısının topa sahip olma oranına göre az olduğunu dile getirin ama "dakım goşmüyür" tarzı sığ eleştiriler yapmayın.

    belli ki hoca kariyerinin bu döneminde topu tutan, bireysel yaratıcılıklar ve verkaçlar üzerinden gelişen bir oyun oynatmak istiyor, böyle başarılı olacağını düşünüyor.

    fena da oynamıyoruz. yaptığımız hücum organizasyonlarının sayısı yükselmeli. bir de rakip zaman çalmaz, hakem de yeter artık faulleriniz derse güzel olacak. güreşe gelmedik sonuçta.

    en büyük problem ısrarla şut atmamamız. verkaç ile girmişsin ceza sahası önüne. vur işte ya. vursana? topu oraya kadar 100 kere taşırız istersek. taşıyoruz da. her türlü opsiyon var ve yapabiliyoruz. ama ısrarla şut atmıyoruz. şu şutu atın artık diye ana avrat küfür edeceğim o olacak. geldin işte ceza sahası önüne, vur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın