• 22316
    bu sezon için bir şeyler söylemek istiyorum takım hakkında.
    -kaleci konusunda zaten oturmuş bir yapımız vardı,yanına yedekleyecek birisi de alındı.

    -bekler konusunda anormal bir tepkimiz var ki bunu anlamıyorum. bana göre mariano ligin en iyi hucümcu beki ve defans konusunda sıkıntı yaşadığımız için 2 tane hızlı stoper alındı. nagatomo da yürek ortaya koyan bir karakter. ben hala ligin en iyi beklerinin başakşehirden sonra biz de olduğunu düşünüyorum.

    -stoper konusunda endişelenmekte haklıyız çünkü ahmet çalık tek basına asla yedeklenemez. ahmet çalık bu takımın 5. stoperi olmalıdır.öyle yapıda bir topçu.(ki kendisi hakkında en büyük yanılan balon benim :( ) oraya mutlaka yabancı transfer yapılmalı(sınır var diyenler su an zaten 13 ,bence diagne - falcao değişimi yaşanacak sadece)

    -orta saha bana göre tamam durumda,yangın boş yere. seri hep böyle bir oyuncuydu, uyum süreci yasaması normal. ama bence nzonzi- seri orta sahasıyla ligin en iyi hatta belki de en kariyerli orta saha hattına sahibiz. yedekleme konusunda tek sıkıntı
    xelçuk :(

    -kanatlar oturmuş olduğu için,babel yeni olmasına rağmen 5 yıldır bizde oynuyormuş gibi, hala ligin en iyisi olduğumuzu düşünüyorum.

    -10 numara belhanda,hakkında bir şey yazmayacağım çünkü ne desem tersini yapıyor.

    -forvet,amin.

    bence ekim’den sonra açılıp ligi sürklase edip,şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın