resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3280
    transfer süreci boyunca cok uğraşan ikinci baskanimizdir.

    video olayina gelirsek, öncelikle ben videonun gerçek olduğuna zerre inanmıyorum. genede sizin için inanmış gibi yaparak yazacağım. haftalardır yönetimin başarısız olduğuna dair yaptığınız ilginç girişimleri izledik. buna youtube'dan yaptiginiz karalama ve bölücü calismalariniz da dahil, sözlükte maskenizin altindaki fesat entryleriniz de dahildir.

    şimdiye kadar okuduğum bütün yönetimin yetersizliginden olan yazilarin hepsinde forvette forvet diyerek yüklendiniz. taraftarin sesini en çok dinleyen bu yönetim, seri n'zonzi babel emre mor gibi transferler yaptı. kulübün maddi olarak borc batagi sekilde alip su an finansman olarak şeffaf kâr/zarar aciklamalarini yaptilar.

    beğenirsin begenmezsin kiralik oyuncusunu da kiralayarak, yaşlandı dediginiz oyuncuyuda satarak transfer sürecini gayet iyi yönetiyorlar. simdi diyeceksiniz ki sen bunlari bu baslikta niye yazıyorsun? oraya geleceğim.

    sizler bu yönetimin size su ana kadar verdiği tek eksi koz olan falcao transferini saglikli yonetemedikleri için bunu kullaniyorsunuz. dursun özbek gibi bulunduğu kabın şeklini alan adamlar istiyorsunuz.
    siz, milyonlar sahiplensin ama siz at koşturun istiyorsunuz. falcao ile fotosu piyasaya sizan abdürrahim albayrak olduğu icin bu video servis ediliyor. bugün tüm görüşmelerin olumlu gectigi haberini aldığınız icin bu adam üzerinden yönetimi karaliyorsunuz. taraftarin önüne atiyorsunuz.

    şimdi bunu okuyan sizler ve yazdiklarimi idrak edemeyen kanı kaynayan gençler beni yönetim sevici ilan edeceklerdir. olsun. etsinler.

    son olarak; eğer o küfür doğruysa iyi dinleyin soylediklerini. bence o küfür o adama edilmemiş. bir kişi üzerinden sizin zihniyetinize edilmiş olma ihtimali yüksektir.

    galatasaray büyük bir camiadir ve bi' tane futbolcu alınamadı/transfer edilemedi/para yoktu/geldi/gelmedi diye yönetime saldiramazsiniz. "folcooo nerde" diye yarim yamalak türkcenizle hesap soramazsınız. futbolcular iyi olabilir marka olabilir ama gecicidir. ve;
    bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın