resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3249
    modeste ve alan transferlerini bitirememesi ile zedelenen itibarını makyajlamak için yönetimin de desteğiyle falcao transferini bitirmeye giden/gitmiş olan yönetici.

    basına sızan https://gss.gs/7EH.png bu fotoğrafın başka açıklaması olamaz zira. ister bir tanıdık tarafından yanlışlıkla sızdırılmış olsun, isterse kendi bilerek sızdırmış olsun. kendi transfer bitmeden sızdırmamış da olsa, bu fotoğraf çekiliyorsa, transfer biter bitmez basına sızdırmak içindir.

    60 milyon euro maliyetli iki transferi* neredeyse bedavaya galatasaray'a kazandıran futbol aklının böyle bir işe kalkıştığı görülmemiştir. çünkü bu bir yönetim işidir ve ön plana çıkma gayreti güdülmemiştir.

    elbette bazı isimler hizmetleri dolayısıyla isimleri zikredilerek ödüllendirilmelidir. galatasaray için emeği geçenlere "bu işte gecesini gündüzünü veren bilmem kime de teşekkür ediyoruz" diyerek bu kişiler onore de edilmelidir. böylelikle beklenti içerisinde olmadan çalışan insanlara da katkı sağlanmış olur.

    ancak galatasaray kişilerin zedelenen itibarlarını onarma yeri değildir. üstelik bunlar abdurrahim bey gibi galatasaray'a çokça hizmet etmiş biri için tenezzül edilesi işler hiç değildir.

    ben yönetim anlayışı olarak nzonzi ve seri transferlerindeki muntazamlıktan yanayım. gerekirse elimi böğrüme koyarak tüm üzüntümle falcao transferi amatörlerinden hesap sormayı bilen yönetimden de yana olurum**.

    bu transfer olumlu tamamlansa dahi yaşanan 53 günlük rezalet yadsınmamalıdır. itibarını kaybettikçe daha da hata yapması olası abdurrahim beyin daha faydalı olabileceği alanlarda iş yapmasına zemin hazırlanmalıdır kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın