resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3248
    14 kasım 2018'de divan kurulu toplantısında modeste transferi konusunda aşağıdaki konuşmayı yapmıştı.

    "transfere gelince, bir kazaya kurban gittik. son gün (buraya dikkat son gün diyor) biz bu transferi yapıyorduk. bitiyordu. modeste çok önemli bir futbolcuydu. ama çin kulübüne faks çektik. sahaya bile çıkartırsanız sizi yakarız dediler. biz galatasaraya yanlış bir imza atıp da şu anda sizin karşınıza 25 milyon euro gibi bir zararla çıksak burada ben sizin karşınızda konuşabilir miydim? ben buraya çıkabilir miydim? son gün parasız alıyorduk. ( dikkat tekrar son gün) sizin bana attığınız mesaj (bir divan kurulu üyesine hitap ediyor) halen ibrahim abi telefonumdadır.wagner love'ü alıyorduk beşiktaştan ama para vermeyiz dedim. hem bana hem başkanıma mesaj attınız. sakın bunu almayın diye. alamazsınız dediniz. ama keşke yani ben galatasaray para vermeden almak istedim. siz mesaj attınız diye almamazlık etmedim. çünkü ben galatasaraya keşke love'ü alabilseydim. bize yine faydalı olurdu.

    parantez içlerindeki dikkat ifadelerini ben özellikle ekledim. çünkü 27 ağustos 2018 tarihinde, transfer sezonunun bitmesine 4 gün kalmışken ( dikkat son gün değil tam 4 gün kalmışken) divan kurulunda anlattığının aksine aslında,aşağıdaki açıklamayı yapmıştı.

    "modeste olmayacak arkadaşlar. sokağa atacak, riske girecek bir durumumuz yok galatasaray olarak. bizde petrol kuyusu yok.onun için (gülerek) biz o riske giremeyiz o transferden vazgeçtk."

    başka transfer girişimi var mı? sorusu üzerine de;

    albayrak: "onları sevgili fatih hocama sorun isterseniz. ben burada isim söylemem. biliyorsunuz söylüyor sonra başka kulüpler de talip oluyor. fiyatı artıyor. onun için isim söylemem. evet forvet alacağız belki de 2 forvet alacağız. forvet kesin alacağız bunu bilmenizi istiyorum.transfer bitmedi.son günlerde biliyorsunuz fatih terim hocamızın sürprizleri bitmez. ne zaman ne yapacağı da belli olmaz. onun için biraz daha sabırlı olun. biraz daha heyecanlı ( soru geliyor ve cümlesini yarıda bırakıyor).

    bu hatırlatmaları yazmamın sebebi, yönetimden çıkıp falcao'nun transfer süreci ile ilgili net bir bilgi verilmesini isteyen yazar arkadaşların çokluğu. basın önünde hatta divan toplantısında yöneticimizin verdiği net bilgiler bunlar (!)

    abdürrahim albayrak iyi bir galatasaraylıdır. şüphe yok ama tutarsızdır. stres yönetiminde başarısızdır. ve düzenli aralıklarla zekamızla alay etmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın