resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3243
    ulkemizdeki tartisma kulturu farkli bir sekle kaydigindan, bir laf etmeden once aciklamasini yapmak gerekiyor. zira karsi gorus bildirenler bir anda konuyu saptirabilir. sayin albayrak saglam bir galatasaraylidir, deli dolu ve cogunluga gore sempatik bir adamdir ve kulubumuze de guzel hizmetler vermistir. fakat bu demek degil ki yaptigi yanlislar soylendiginde bunlar kenara atilsin veya unutulsun. ust uste 3 transfer doneminde benzer duruma soktu kendini ve bizi. kurdugu cumlelerin arkasini getiremiyor, bunun ceremesini de kulup ve bizler cekiyoruz. zerre akillanma da gostermedigi icin tepki yiyor, hele kalan 2 gunde transferde beklenen seyler de gerceklesmezse, cok daha agir yiyecektir, yemelidir. gectigimiz yaz 2 forvet alacagiz diyip taraftari gercek manada son saate kadar bekleten ve oyuncu alamayan onlar. kis doneminde gorusmelere gidip yine olumlu konusup, sonra dalga gecer gibi iyi agirlandik tesekkur ederiz diyip donen ve son gun diagne'ye para bayilan da onlar. bu yaz falcao olaylari da malum, bu da olumsuz sonuclanirsa cok net sekilde ozur dileyip istifa etmesi gerekiyor, bu bana gore tartisilmamali bile. florya'da gorev almaya devam edebilir tabi ki ama bu isi birakacak, kendini de bizi de bu duruma sokmayacak.

    hicbir meslekte bunun baska bir ornegini bulamazsiniz, bir kere zaten herkesin yetenegine ve donanimina gore is verilir, normal sartlarda tabi. kalkip o pozisyona uygun olmayan adami koyarsaniz, ne adamdan yarar alirsiniz ne de o pozisyondan. muslera'yi kalkip stopere koymuyorsak, abdurrahim albayrak'i da hele hele yabanci oyuncu transferinde gorevli yapmayacaktik, bu kadar absurddur malesef durum. gocunacak bir sey de yok bunda, asagilama da yok asla.

    son olarak sunu da ekleyelim. falcao transferi gerceklesirse buyuk ihtimal cikip "aylardir uykusuz kaldim, hastalandim, linc yedim ama bakin aldik iste oyuncuyu" tarzi konusacak, iyice cildiracagim. umarim bunu da yapmaz, zira isleri bu raddeye getirmek basli basina hata zaten, kalkip bundan prim de yapmaya kalkismamali, farkinda bile degiller resmen hatalarinin, buna kiziyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın