resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6137
    yazmayacaktim bu basliga normalde de hatali bilgi gorunce yazma geregi duydum. linnes'i itip kakmis teknik direktormus. boyle bir seyi hic hatirlamadigim gibi, riekerink doneminde yasanmis bir olay tudor'a ihale edilmis. sezonun ilk macinda* riekerink 30.dakika linnes'i oyundan cikarip kenarda fircalamis, itip kakmisti. daha sonra da sezon boyunca sag bekte martin linnes yerine sabri sarioglu forma giymisti. sabri linnes'ten daha kotu oynamasina ragmen riekerink'ten hic boyle bir tepki almadi.

    bu da malum olayin goruntuleri: https://twitter.com/...807192045088768?s=21

    entry girmeden once arastirmak lazim. ben tudor'un boyle bir olayi var mi diye baktim bulamadim, hatta ostersunds maci basin toplantisina martin linnes'le birlikte cikmis. boyle bir goruntu varsa da entry'i silerim.

    takimin basinda baska bir hoca varken surekli bu basliga yazmanin dogru olmadigini dusunuyorum ama yazdik artik kendi yorumumu da yazayim kendisiyle ilgili. galatasaray tarihinde taraftarin bu kadar az arkasinda durdugu baska bir hoca gormedim. riekerink kadar bile destek gormeyip tabiri caizse sifira yakin bir destekle ilerledi tudor. o tudor ki galatasaray futbol takimina en son iyi topu oynatan ve fizik olarak en son pikleri gosteren hocaydi. ama isine geldigi gibi yorum yapanlar 17-18 sezonu ilk haftalarda gelene gecene 3-4 atarken "kadro cok iyi zaten, basina odun koysan boyle oynar." derken, tudor sonrasi oyun kotuye gidince "tudor takima copleri doldurmus." yorumlarina gecis yapti.

    futbol cahili bir kesim tarafindan kondisyoner, hirvat koylusu seklinde nitelendirildi. taraftarin arkasinda durmadigi hocaya ibne turk basini da daha rahat yuklendi de yuklendi ve el birligiyle teneke baglanip gonderildi. giderken ki sozu "cadi avi bitti" idi. galatasaray en buyuk probleminden kurtulmustu.

    tudor oncesi galatasaray'daki agir cekim futbolunda sabri sarioglu, yasin oztekin, nigel de jong, semih kaya, selcuk inan gibi isimler ilk 11 oynarken ilk nesteri tudor vurmus ve ilk haftalar o ozledigimiz isiran, pres yapan, saldiran galatasaray'i geri getirmisti. bursa deplasmani iki bek cikarip iki kanat almasi ve macin donmesi gibi cesitli radikal farkli denemeler yapardi. tabi forvet cikip forvet girmesine aliskin futbol cahilleri bu nasil degisiklik diye gommustur yine o donem adami. fatih terim'in donk'u forvete cekip kazandigimiz antalya deplasmaninda ayni degisikligi tudor yapsa yine benzer tepkiler alirdi muhtemelen.

    neyse sozun ozu bazi futbol cahili galatasaray taraftari tarafindan itin gotune sokulup destek gormeden galatasaray'dan ayrilan, onunun acik oldugunu dusundugum teknik direktor. su siralarda sozlukteki gorevi de futbol cahili turnusollugudur. bakiyorum entry'e kondisyoner, beden hocasi mi var, tamam anla ki orada bi sikinti var. umarim son yazisimdir bu basliga. hadi eyvallah.

    ps. yolun acik olsun tudor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın