resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 761
    hocanın 1 kere sol iç olarak denediği, verim aldığı ancak bir daha asla bu şekilde kullanmadığı futbolcumuz. acaba "ya şimdi ömer bayram tutarsa bir daha selçuk'u nasıl oynatırım ben?" diye mi düşünüyor?

    şaka bir yana ömer bayram gerçekten çok büyük bir fırsat olabilir. öyle matah bir adam değil ama altyapısı hollanda'da almış, pas oyununu bilen, kolay yıkılmayan, solak ve kanat oynayabilen bir oyuncu.

    deneseydik bari. tutarsa elimizi çok rahatladırdı. soldan içeriye giren ve geriye gelmeyen babel'in yerine geçebilirdi maç içinde. gerektiğinde 4-4-2 oynayabilirdik maç içinde. dediğim gibi mesafesini açmadığınızda fiziğini de iyi kullanan bir oyuncu ömer. takımdaki o yapışkan, rakibi rahatsız eden, sürekli kovalayan adam eksiğini de kapatabilirdi.

    yani kendisini denizlispor ve konyaspor maçlarında selçuk yerine denesek ne kaybederdik? selçuk ile oynadığımız bu 2 maçta 1 gol atabildik ve 1 puan alabildik. üstüne de 3 gol yedik. ne daha kötü olabilirdi? şimdi ise kendisini göndermeye çalışıyoruz. e o zaman kimse kampta kendisini kasmasın. nasıl olsa selçuk inan isen yağlı sözleşme kapıp, fırsat buldukça da oynatılacaksın.

    şimdi de yollamaya çalışıyoruz can havliyle. hocayı bazen gerçekten anlamıyorum. selçuk'tan medet umup ömer bayram'ı, kamp performansına rağmen, yok saymasını aklım almıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın