• 2473
    transfer konusunda çok fazla yanlışları olsa da desteğimin, güvenimin tam olduğu yönetim. falcao, alan, modeste, pato falan çok da önemli değil agalar. bunlar gelmez başkası gelir yine şampiyon oluruz. esas mesele kulübü mali açıdan rahatlatmak. e bu yönetim de bunu yapmaya çalışıyor. şu kriz ortamında kimse sponsor olmaya yanaşmıyorken pizzacı çiğ köfteci demeden sponsor bulmak zorundasın. bunlar öyle veya böyle buldular.

    transfer, özellikle falcao konusu sakız gibi uzadı. uzamasının en büyük nedenlerinden biri de para para para. ffp başımızda olmasaydı şakkadanak basıp alırdık falcao’yu. tıpkı maicon’a şakkadanak 8 milyon basan efsanevi başkan (!) dursun gibi. öyle de yaparsan avrupa’ya gidemeyip o gelirlerden oluyorsun. bu yönetim böyle yapmayı bilmiyor muydu? bal gibi de biliyordu. öyle yapmadılar ve geleceğimizi karartmadılar. bu adamlar 2019-2020 sezonu için luyindama’yı saymazsak para harcamadılar lan. seri ve n’zonzi gibi iki müthiş adamı neredeyse bedavaya kiraladılar, yedek kulübesini güçlendirdiler. dursun olsaydı ohoooo. ha bir de haldun üstünel denmiş. etiketi neyse parasını verip almak en kolay iş. o zaman ffp yok bir şey yok. alırsın tabi.

    2019-2020 sezonuna kötü başladık kabul. bu hep böyle sürmeyecek ki! 8 de kapanır 18 de mottosunu çabuk unutmuş bazı yangıncılar. neyse mustafa cengiz yönetimine özellikle abdurrahim albayrak’a güvenimi yineliyorum. galatasaray’ın geleceğini düşündükleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. ve bir gün bunların yerine yangıncı tayfaya şirin gözükmek için para saçacak liseci bir yönetim geleceği için üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın