• 2471
    kral çıplak.

    10 milyonlarca taraftar bu yönetimi daö'ye karşı, ilk kongrede akbaba gibi başına üşüşüp indirmeye çalışan köhne zihniyete karşı koşulsuz şartsız destekledi. haksız şekilde ibra edilmediklerinde ortalığı ayağa kaldırdı.

    yaptıkları her güzel iş fazlasıyla övüldü. bizden 1 milyar tl fazla borcu olan fenerbahçe gibi trabzon gibi milan gibi bizde avrupadan men yemedik. tüm galatasaray taraftarı avrupadan men yemediğimiz için yönetime eminim minnettardır. sağ olsunlar ama amerikayı yeniden keşfetmedik. ffp'e uymayan, bizden daha kötü durumda olan, bizim kadar geliri olmayan bir çok takımda men almadan sıyrılabildi bu işten.

    bu sene seri ve nzonzi transferlerini övmekten helak oldu insanlar. bende defalarca övdüm. yaptıkları her başarılı işin fazlasıyla hakkı verildi. ki şu da önemli bir nüans eğer mevcut yönetim değilde farklı bir yönetim olsa da şükrü haneder gene görevinin başında olacaktı çünkü kendisi yönetimin değil doğrudan hocanın adamıdır. nzonzi transferini de kendisinin bitirdiği söyleniyor ama hadi biz o konuyu da es geçip yönetim başarısı diyelim.

    fatih terim şuan istediği oyunu sahaya yansıtamıyor. bu konuda herkes hem fikir defalarca da yazıldı. ama kardeşim bu adam geldi tüm olumsuzluklara rağmen 2 senede sana 4 kupa kazandırdı. yokluktan kadro dışı kalmış donk'u alıp parlattı, hiçbir şekilde hesapta yokken ozanı çıkardı, yönetim alıp 11 milyon euro'ya sattı. razı olmamasına rağmen satıldı üstelik.

    badou ndiaye 16.000.000 avro
    ozan kabak 11.000.000 avro
    garry rodrigues 9.000.000 avro
    bafetimbi gomis 6.000.000 avro

    bunlar yapılan kayda değer satışlar. eğer kaçırdığım bir şey varsa editlerim. 50 milyon euro'ya yakın bir meblağ.

    e yeter be kardeşim bu adam geldiğinden beri adam akıllı forvet istiyor. ilk geldiğinde gomisin yanına istiyordu. aynı yaz gomisin yeterli olmadığını bas bas bağırdı gomis satıldığı gibi yerine de kimse alınmadı. komedi filmi gibi.

    sonra ara transfer döneminde, doğru düzgün bir isimle konuşup anlaşmak için uzun aylar olmasına rağmen, çinlere şuraya buraya gidilmesine rağmen eşsiz bir scout örneği ile diagne alındı. gidenlerin kulübüne teşekkür etmekle kaldık. kostas'a akhisar maçındaki gol için herkes minnettar ama işin doğrusu kendisinin galatasaray kariyeri tam bir etkisiz elemandı keza gitti de.

    şimdide mayıs'dan beri şampiyonlar ligi için golcü arıyoruz. transferin bitmesine 1 hafta koldu sonuç ne sonuç ?

    gene koca bir hiç. ne yıldız bir isim ne scout transferi. insanlar hepsine razı ama gene elde var sıfır.

    sorun ne para mı ?

    ben söyleyeyim. sorun para falan değil. sorun şu;

    elinde para getirme potansiyeli en yüksek olan, göndermek istediğin bir adam hakkında her gördüğün mikrofona öncelikli hedefimiz diagneyi satmak demek. asıl sorun bu. sen bunu yaparsan ne o adamı satıp elinde ki parayla yenilenmeye gidebilirsin ne de o adamı oynatıp performans alabilirsin.

    yegane görüşüm şudur ki ; bunca sıkıntı ve badireye karşı sana 2 yıldı 2 lig şampiyonluğu getiren hocaya da bu yönetimi bu zamana kadar gönülden destekleyen 10 milyonlarca taraftara haksızlık yapılıyor. yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın