• 491
    (bkz: #2732777)

    ferudun niğdelioğlu’nun katıldığı program trt spor tarafından kaldırıldı. trt spor yöneticilerine teşekkür ediyorum ama yetmez. yukarıdaki entrymde söylediklerim aynen turgay demir, emre bol ve ahmet çakar için de geçerli. zaten bunu entrymde belirtmiştim.

    turgay demir ve emre bol’un nefret kusan konuşmalarını ve hakaretlerini çevremdeki tüm galatasaraylılara dinleterek, damat berat albayrak’ın kardeşinin yönettiği a spor’da bu adamlar konuşturulup galatasaray’a ve fatih terim’e hakaret ettiriliyor kardeşim. yine melih gökçek’in oğlu osman gökçek’in sahibi olduğu beyaz tv’de ahmet çakar hatta bazen abdulkerim durmaz galatasaray ve fatih terim’e saldırıyor ve hakaret ediyor kardeşim. bunların bu kanallarla ilişkisi kesilinceye kadar ak parti’ye oy verme kardeşin diyeceğim.

    bütün duyarlı galatasaraylıların da aynı şeyi yapmasını dilerim. galatasaraylılar olarak bizim arkamızda devleti ve milleti sömürmüş, fakirin fukaranın hakkını yemiş sermaye kartelleri yok. bizim en zenginimiz minibüsçülükten tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş abdurrahim albayrak. dolayısıyla en büyük gücümüz taraftar ve sempatizan sayımız. yapılan tüm araştırmalar göstermiştir ki türkiye’nin %42’si galatasaraylıdır. biz birilerini boykot edersek ciddi zarar verebiliriz. o zaman kimsenin galatasaray’a hakaret etmesine, nefret kusmasına, iftira atmasına izin vermemeliyiz. ekranlarını bu tür densizlere açanlar sonucuna da katlanmalı. bu değişmez düsturumuz olmalı.

    fatih terim ve yönetimin üç kanalın muhabirleri için aldığı karar çok isabetliydi. çünkü fatih terim ve yönetim bir karar almışsa, bu otuz milyonu aşkın galatasaraylının kararı demektir. işte fanatikleri korkutan da bu gücümüzdür. biz bu gücümüzü kullanmasak sanıyor musunuz ki birileri kılını kıpırdatacak.

    son olarak şunu söylemekle borçlu hissediyorum kendimi. hiçbir kimsenin işsiz kalmasını gönlüm arzu etmez, hiçbir kimsenin ekmeğiyle oynanmasına yüreğim dayanmaz ama söz konusu galatasaray olunca, galatasaray’a saldırı, iftira ve hakaret olunca, fatih terim’e hakaret olunca işte o zaman cehennemin dibine kadar yolları var.

    adam gibi eleştiriye saygımız sonsuzdur. nitekim diğer onlarca kanalda yapılan eleştirilere en ufak bir itirazımız yok ve olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın