• 2468
    kendilerine en ufak bir eleştiri de bile, haftanın en ofsayt entrilerinde yerinizi aldığınız yönetim. tabii ki herkesin bütün entrilere ofsayt vermeye ve eleştirmeye hakkı vardır. bizim de yönetimin de fatih hoca'nın da eleştirilmesi gerekir ki doğru yolu bulmada biraz fikir edinelim

    fakat, eleştirenlere otuzbirci ergen, takımın düzlüğe çıkmasını istemeyen liseli demek ne kadar doğru. eleştirilerin böyle savunulması gerçekten çok üzücü.

    diyoruz ki, galatasaray türkiye'nin en büyük futbol kulübü, en fazla taraftarı olan, oyuncuları en fazla tanınmış olan kulüp, yarın falcao gelse, kolombiyanın yarısı galatasaraylı olacak, taraftar ve başarı olarak türkiye'nin 4. büyüğü olan trabzonspor'dan nasıl daha az göğüs reklamı alır diyoruz, cevap başarıları çekemeyen otuzbirci. adamlar 3 milyon euro alıyor biz 18 milyon tl. seneye şampiyonlar ligine gidemezsek ve euro 8 tl olsa, trabzonspor bile bizden çok daha fazla gelir elde edecek diyoruz, ergen oluyoruz.

    uefa ile yapılan anlaşmanın iyi olduğunu fakat, sürekli dalga geçilen ali koç'un çok daha kötü şartlarda çok daha iyi anlaşma yaptığını söylüyoruz yine düzgün bir açıklama gelmeden hakarete uğruyoruz.

    adamlar instagramda kız arkadaşını stalklar gibi falcao'yu stalklayıp fotolarını beğeniyorlar, " başkanım ne olur alın" diye atılan mesajları beğeniyorlar, işleri olmadığı halde sırf gösteri için, monaco'ya gidip fotoğraf çektirip geliyorlar, sonra transfer olmazsa taraftarın suçu oluyor.

    ne zaman işler kötü gitse fatih hoca'nın arkasına saklanıyorlar, yüzde 99 diye açıklama yaptıkları transferlerin maliyetinin çok olduğunu hocaya söyletiyorlar ama şampiyonlukta ilk karelerde hep kendileri oluyor.

    amatör branşlara falan zaten girmiyorum. aslında burada amacım eleştirmek değil. sadece savunanların, eleştirenlere daha saygılı olmasını rica ediyorum. otuzbirci ergen, gibi tabirlerin kullanılmamasını istiyorum. eğer yazdıklarımızda yanlış varsa, ki olabilir, uygun bir dille ifade edebilirsiniz. biz de haksız eleştiriyormuşuz deriz.

    başarısızlıklarını fatih hoca'nın gizlemeye çalıştığı ve perdelemeye çalıştığı yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın