• 22256
    2019 2020 sezonunu ilk 2 haftasında galibiyet alamamamızın sebebi sadece taktiksel değil kesinlikle.

    bireysel yetenek olarak ligin çok üstünde bir kadromuz olmasına rağmen inanılmaz basit hatalar ve yaratıcılık eksikliği olduğunu görüyoruz.

    babel sözlükte çok beğeniliyor ancak ben kendisini şu ana kadarki performans ile çok hantal buluyorum. geçen sene henryi kullandığımız gibi kendisini kullanmaya çalışıyoruz ancak kendisi aynı seviyelerde performans vermiyor. ek olarak takım pas organizasyonlarına da fayda sağlamıyor.

    seri şuana kadar ki bence takımın en büyük hayal kırıklığı. arada yaptıkları ile kalitesini gösteriyor ama komple performansı an itibariyle çok düşük, hem defansif hem ofansif anlamda. ancak dediğim gibi ışık görünüyor kendisinde. 1 ay içerisinde takımın en iyisi olma potansiyeline sahip.

    emre mor, izleyene keyif veriyor. ancak bal yapmayan arı. 25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçında ilk 11 başladı, neredeyse ayağına gelen her topu kaybetti. kendisi kesinlikle inanılmaz katkı verecektir ancak an itibariyle öğrenmesi gereken çol şey olduğu görülüyor.

    diagne, hayalet gibi. özgüven kaybı yaşadığı çok belli. top kendisine doğru gelmiyorsa kesinlikle topa hareketlenmiyor. kendisine bir fatih terim dokunuşu gerek.

    sonuç olarak, taktiksel olarak da iyi değiliz. ancak bireysel yetenek olarak ligdeki her maçı kazanabilecek kuvvetteyiz. performans düşüklüğü şimdiye kadar ikinci seçeneği ortadan kaldırdı.

    umarım hem takım olarak hem bireysel olarak daha iyi olacağımız günler gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın