• 84
    bu sene şampiyonun anadoludan çıkabileceğini düşünüyorum. beşiktaş bu kadro ve abdullah avcı ile ligi alamaz! fenerbahçe ise bu orta saha ile ligi alamaz. emre belözoğlu 90 dakika 34 maç oynayamaz. ozan tufan mental sıkıntıları olan bir futbolcu ve bir yerde patlayacağı kesin gibi. orta sahanın göbeği yufka gibi. kaldı ki sol bek krizi ve defans krizi hala sürüyor(bu entry yazılırken jailson defanssızlıktan, defansta oynuyor ve sağ açık 34lük dirar sol bek oynuyor.) fenerbahçe'ye hala transfer lazım.

    galatasaray: fatih hocamın tespiti doğru.
    --- alıntı ---

    galatasaray kendi içinde birlik olamıyor, taraftarımıza sesleniyorum bir olalım dedi.

    --- alıntı ---
    iyi de hoca, takım bir mi? ne oynuyoruz? takım sanki maça çıkmak zorundaymış gibi çıkıyor. bazen bende böyle çıkıyorum halı sahada maça. her çarşamba halısaha var ve bazen içimden gitmek gelmiyor. oynamak için oynuyorum o gün, adam eksik olmasın diye. bizim takımda öyle, sanki doymuşlar.

    şampiyonluk adaylarım sırasıyla:
    trabzonspor
    alanyaspor
    yeni malatyaspor

    var

    rize ve sivasın kesin ilk 10 içinde olacağını düşünüyorum. ilk 5i zorlamaları hocalarından dolayı imkansız. ismail kartal ve rıza çalımbay iyi giden takıma bile dinamit koyarlar.

    alanyaspor'un defansa ve defansif ortasahaya 1 er iyi futbolcu. yeni malatyaspor'un sağ ve sol bek e 1er iyi futbolcu(hatta belki bir forvet daha). trabzonspor'un ortasaha göbeğine iyi bir futbolcu(şampiyonluk için obi mikel ve abdülkadir parmak yeterli olmayacaktır.) alması lazım.

    düşme adaylarım:
    şuan için sadece kasımpaşaspor, gazişehir'i bugünde izledikten sonra karar vereceğim.

    not: galatasaray'ın şampiyonluğuna inanmıyor değilim. bizim ikinci bitirirsek alternatif senaryo olarak şampiyonun anadoludan çıkacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın