• 22285
    hem idari anlamda hem teknik anlamda amatörce yönetilen takım.

    perşembe günü şampiyonlar liginde kuralar çekiliyor , bir yönetici çıkıp da açıklama yapmadı. gelecek planımız nedir ? önümüzdeki 10 yılla ilgili bir projemiz var mı ? altyapıya yatırım yapıyor muyuz ? bu rezalet zeminin hali nedir ? ben her tv'yi açtığımda falcao'dan sorumlu yönetici abdürrahim albayrak'ın yüzünü görmek zorunda mıyım ? bu kulübün başka yöneticisi yok mudur ?

    tüküreyim falcao'nuza yeter be kardeşim ! 3 aydır kulübün tüm gündemi falcao. ne alabiliyorsunuz ne satabiliyorsunuz . 2 senedir şampiyon oluyoruz , şl gelirimiz var ama halen borcumuz var halen paramız yok. senelerdir aynı hikaye be.

    dursun özbek'le başlayan karanlık süreçten sonra ben takımdan çok soğudum. vasatlığın , pespayeliğin prim yaptığı , ipsiz sapsız cumhuriyet düşmanı taraftar gruplarının söz hakkı olduğu korkunç bir dönemin içindeyiz. iğrenme aşamasına geldim. buraya yazmak da içimden gelmiyor artık. biatcı , sağlıklı düşünemeyen yazar dolmuş güzelim sözlük.

    cidden bu çoğrafya kaderimizmiş. sosyal hayatımızda, iş hayatımızda yeterince çile çekiyorum ,çekiyoruz . haliyle eve döndüğümde kafa dağıtmak için galatasaray'a sarılıyorum , sözlüğe bakıyorum. fakat o meşhur büyük resme bakınca dehşete düşüyorum. kulüpte ,sözlükte futboldan başka her şey konuşuluyor. ali koç'a sallayalım , protesto edelim , koç ürünleri almayalım , tüm fenerlilerin evine çarpı işareti koyalım ,fikret'i gıdıklayalım ,hakemler beşiktaş'ı kolluyor , birlik olalım. falcao geldi mi ? berberi ok verdi mi ?
    oynadığımız futbol gibi bıdıbıdı bıdıdı öf be!

    kısacası , ada ben ayrılmak istiyorum :(
    premier ligin top 6 takımlarının hepsini destekleyen konformist bir yaşam sürmek istiyorum. liverpool sözlük filan kurarsanız haberim olsun :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın