• 22284
    4 veya diagne'nin ayrılma durumuna göre 5 transfer daha yapması gereken takım. taylan ve mehmet'i ben elzem olarak görüyorum, selçuk'un adını bile duymak istemiyorum ve bu 2 arkadaşımız seri ve nzonzi'nin yerinde oynasa çok fazla sırıtmayacaklardır. dinamik orta saha oyuncularına ihtiyacımız var... atalay'ı da belhanda'nın yedeği olarak kullanmamız lazım!

    hocamızın da dediği gibi yedek bir yerli stopere ihtiyacımız var. ben isimlere pek hakim değilim fakat ahmet gürleyen, görkem can gibi isimler alınabilir gibi duruyor ama işin ehli olduğumu söyleyemem. her halükarda buraya bir türk stoper şart, ışık kaan umarım bir sürpriz yapmayı başarabilir.

    ve tabii ki falcao(!) falcao işinin bir an önce çözülmesi lazım, falcao gelecekse onun yedeği diagne olacak sanırım, bence durumu itibariyle-dün diagne bence çok istekliydi.- gitmesi gerekiyor ve falcao'ya da yedek olarak bir oyuncu almamız gerekecek. sobolev ismi dolanıyor, umarım o da olur.

    mariano ve nagatomo'nun da değişmesini çok isterim fakat hocamız nedense bu 2 arkadaşımızı da çok tutuyor... dalbert ve guga ikilisini isterdim açıkcası ama olmayacak dua'ya amin demememiz gerekiyor zannımca! takımımız oldukça yaşlı ve beklerimizin dinamik,genç olması gerekiyor ama nerde...

    çok şansa ihtiyacımız var çok... plansız olursan sonun böyle olur, yönetimimiz neredeyse her konuda iyi diyebilirim ama maalesef transfer konusunda çok kötüler. abdürrahim albayrak lütfen transfer işiyle sen ilgilenme abicim, lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın