• 465
    ilk 45 dakika topa sahip olduğumuz ama hareketli oynayamadığımız bir maç oldu. aslında net pozisyonlar bulabilirdik ama son tercihler hatalıydı. karşımızda kapanan bir takım vardı açıkçası ilk yarının böyle geçeceği az çok belli gibiydi. ikinci yarı adem büyük-emre mor değişikliği faydalı oldu. emre mor'un bana göre zamanı var zamanla daha iyiye gidecektir bu maç özelinde fena oynamadı ama epey kendini geliştirmesi lazım bazı yerlerde gereksiz çalım denemesi yapabiliyor. ikinci yarıya çok iyi başladık baskılı ve hareketli bir oyun sergiledik. yapacağımız her şeyi yaptık orta açtık kanatlardan geldik pozisyonlar bulduk, ve golü de bulduk sonunda. açıkçası golden sonra oyun biraz duraksadı kırmızı karttan sonra çok geriye yaslandık. ve şanssız bir şekilde gol yedik. 10 kişi oynamak gerçekten zor 2 haftadır 10 kişi kalıyoruz. oyuncuları puanlamak gerekirse şöyle puanlardım.

    muslera: 10/4 kalede çok iş düşmedi son pozisyonda yapacak bir şeyi yoktu zaten. muslera senelerdir kalemizi koruyor kötü özelliklerini de iyi özelliklerini de biliyoruz.
    mariano:10/6 ortalama bir performanstı
    donk:10/5 klasik donk performansıydı.
    luyindama:10/8 müdahaleleri gayet yerindeydi.
    nagatomo:10/5 babel ile daha uyumlu olması lazım kalacaksa tabi babel de sürekli içeriye gidiyor pozisyonlarda ama gene de sol kanattan daha verimli hücum yapabiliriz.
    nzonzi:10/8 iyi performans sergiledi nerede pozisyon alacağını müdahaleleri gayet yerindeydi.
    seri:10/4 kırmızı karttan dolayı maç bu hale geldi biraz da çok gereksiz bir müdahale yaptı kırmızı kart kesinlikle doğru karardı.
    feghouli:10/7 güzel performans sergiledi daha da geliştirecektir.
    emre mor:10/5 emre de daha gelişecektir.
    diagne:10/5 mücadele etti koştu ama bir forvetin yapması gereken asıl işi yapamadı. ıslıklanması gene de yanlıştı bana göre formaya kulübe saygısızlık yapmamış bir oyuncu sonuçta.
    selçuk:10/1 kısa bir süre oynadı onda da olumlu bir hareketi yoktu. selçuk'tan iyi performans beklememek lazım artık .uzun süre oynasaydı da muhtemelen en fazla 10/3 olabilirdi bana göre.
    jimmy:10/1 son dakikada oyuna girdi.
    adem:10/7 ikinci yarı oyuna girdikten sonra epey etkiliydi bana göre en azından hareketli oyuna katkısı oldu karşı takımın defansını yıprattı.
    babel:10/7.5 babel bence attığı golün dışında da fena oynamadı sadece nagatomo ile uyumsuzluğu var gibi bu düzeltilebilir nagatomo kalacaksa tabi. nagatomo'nun gideceğini varsayarsak açıkçası yeni gelen sol bek ile nasıl anlaşacak göreceğiz. dalbert konuşuluyor bence güzel bir ikili olabilir.

    açıkçası ne puan kaybetti ne de şampiyonluk gitti diye galatasaray'ı imparator'u desteklemekten vazgeçerim. isterse 100 bin defa şampiyonluk gitsin gene de destekliyorum hocayı da. fatih terim galatasaray efsanesidir ve isterse bundan sonra hiç şampiyon olamasın isterse başarısız olalım bu efsaneliğinden de bir şey kaybetmez. maç özelinde görüşlerim bunlardı. 10 kişi olsak bile bu kadar defansa gömülmememiz lazımdı golü attıktan sonra ikinciyi bulmak için çabalamamız lazımdı ama olmadı sağlık olsun son dakika şanssız bir gol ve beraberlik yapacak bir şey yok. ben elbette üzülüyorum puan kaybettiğimizde başarısız olduğumuzda ama başarı için sevmedim açıkçası. başarısız olsa da sonuna kadar galatasaray. galatasaray bir his takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın