• 22272
    25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçıgösterdi ki nzonzi ve seri ile orta sahada pas trafiği gözle görülür biçimde hızlandı. özellikle feghouli-belhanda-mariano sağ kanat pas oyununa nzonzi ve seri büyük katkı sağlayacaktır. öte yandan, ikinci topları kazanma konusunda da biraz ilerleme kaydetmiş gibiyiz. uzun zamandır bu kadar ikinci top topladığımızı görmemiştim.

    bunlar gördüğüm artılardı.

    eksiler ise daha fazla; defans kurgusu zayıf kalıyor. özellikle nagatomo çok fazla aksıyor. mariano'nun da defans yönünün eksik kalması ile bizim kapanarak maç kazanma-oyunu tutma ihtimalimiz bayağı az. dün maçta gördük ki gereksiz kapanarak oyunumuzu oynayamıyoruz, bunu yapmamalıyız. topu almaya çalışıp, defansı öne çıkarıp alan daraltarak savunma yapmalıyız, yani hücum odaklı. bundan kopmamamız gerekiyor. öte yandan, hücumdaki varyasyonlarımızı daha da artırmalıyız. sağ kanat pas oyunu bir yere kadar işliyor, babel ile sol kanadı daha efektif kullanıp topu hızlı çevirerek alan yaratabilirsek kapanan takımları açabiliriz ve oyunumuzu çeşitlendirebiliriz. dün bunun emarelerini bölüm bölüm gördük.

    özet olarak: dün akşam oyunumuz vasatın bi tık altında ve üstünde gezdi ancak geliştirilebilir bir oyun oynadığımızı ikinci yarının 45-65 dakikaları arasında gördük. bunu daha çok zamana yaymamız gerekiyor, umarım yapabiliriz. son cümle: nagatomo kesinlikle oynamamalı, yerine linnes ilk 11'e dahil olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın