• 22270
    değerli bir iki yazar arkadaşımızın nokta atışı yaparak çözüm bulduğu, bir iki arkadaşımızında sorunun tam olarak ne olduğunu ifade ettiği, 2019 - 2020 tsl’ ye kötü başlayan futbol takımı.

    geriye kalan ve kendisini dev aynasında gören arkadaşlar, lütfen gözlüklerinizi katlayıp yakanıza, şapkanızı alıp önünüze koyunuz.

    harikayız. süperiz. 23. şampiyonluk hayırlı olsun. yırtıcaz. koparıcaz. diğer takımlar çok kötü en iyi biziz. vb cümleleriniz varsa kişilik olarak fazla realist değilsiniz. abartmayı seviyorsunuz. ve daha doğrusu içinde bulunduğunuz durumu kestiremiyorsunuz. bu size hayatta hep zorluklar çıkaracaktır.

    takımımıza dönecek olursak. ister karamsar diyin isterseniz temkinli bir yorum diyin ancak perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. ben bu sezon şampiyonluğu göremiyorum.

    hatta arttırıyorum. ersun yanal ve fatih terim ikilisinden önce hangisi giderse, şampiyonluk ivmesi o yöne doğru gidecektir.

    fatih hocamızı çok seviyorum. 5 yıllık imza atıldığında bile aşırı sevindim. babamız. canım imparatorumuz kendisi. yanlışım varsa tartışmaya açıyorum. bence kendisinin aklı futbolda değil. birşey var. hiçbirşey olmasa bile kesin birşey olmuştur.

    kronik yorgunluk mu? yoksa geçen sene babasını kaybetmesinin üzüntüsü mü?
    yada tff davası mı bu kadar yıprattı kendisini ?
    bilmiyorum.
    taktik anlayış, sahaya dağılım, oyuncu değişiklikleri, selçuk konusunda ısrarı, transfer politikası, sezon başı hazırlık dönemi ve dahası bana kendisinin hazır olmadığını gösteriyor.
    özür dileyerek şunuda ifade etmek isterim.

    “imam yellenirse, cemaat defekasyona çıkarmış”

    takımda diagne, selçuk, belhanda ve bu sezon için marcao , mariano, muslera (zaman zaman) motivasyonunu , hatta psikolojisini sürekli değerlendiriyoruz. hazır değil. kendini futbola vermiyor. aklı başka yerde gibisinden.

    acaba sebebi yönetim ve teknik ekibinde bu psikolojik bunalımdan geçmesi midir?

    fatih hoca geçtiğimiz iki sezonda takımı yönetemiyor. kendisi şu cümleyi kurmadıkça ne ben kendisini yeniden savunacağım. ne galatasaray futbol takımı benim istediğim; göze, kulağa, beş duyu organına hoş gelen futbolu oynayacak.
    “ takım kaybettiğinde bile galatasaray’ lıların gurur duyacağı bir takım yaratacağız” f.t.

    kendimde en sevmediğim özellik; takıntılı olmam. birşeye odaklanıp dünyanın döndüğünü o anlık unutmak. aynı anda 2. birşeye odaklanamamak.

    sanırım bizim yönetimde benimle aynı karakteristik özelliğe sahip.
    falcao transferine bir odaklandık ne b planı yaptık nede eksik diğer bölgelere transfer yapabildik. bana farkındalık kazandırıp karşıdan nasıl algılandığımı gösterdikleri için kendilerine teşekkür ederim.

    dipnot: ben en azından odaklandığım işi sonuna kadar getirip, özverili bir biçimde tamamlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın