• 459
    maça iyi ba$ladik. seri atilana kadar oyunun kontrolü elimizdeyi. otobüsü çeken konyaspor'u elbette lastigi patlayacakti ve nitekim nzonzi'nin derin pasinda babel'in akilli vuru$u ile aykut'un planlari suya dü$tü. taa ki seri atilana kadar. seri, bana sorarsaniz hakli atildi. 20 santimle sariyi kaçirdi. ayak, kaval kemigine degil de, rakibini ayagina gelse sari ile geçi$tirilebilecek bir hareketti. bu vesile ile galatasaray evinde çok kolay kirmizi kart görebilme adetini devam ettirdi. darisi diger rakiplerinin de ba$ina!!!

    galatasaray geçen yildan farkli oynuyor. onyekuru'nun eksikligini hissedecegiz gibime geliyor. babel'in farkli meziyetleri var, ikisi de farkli tipte oyuncular. bu babel'in onyekuru'dan daha kötü anlamina gelmez. aksine, babel'i daha çok begeniyorum.

    yeni transferleri ile takimin biraz zamana ihtiyaci var. seri henüz kendisini bulamadi. videolarda izledigim seri ile sari kirmizi forma ile izledigim seri arasinda daglar fark var. ancak nzonzi'yi begendim. emre'de bu maçta olumlu $eyler yapti ancak mücadeleyi birakmamasi gerekiyor. rakip ataga kalktiginda hücum oyunculari geri gelmiyor. ligde degil fakat bu disiplin ile oynamaya devam edersek avrupada çok canimiz yanar.

    puan kaybinin sebebi ise kesinlikle seri'nin atilip, galatasaray'in son 15 dk. defans yapmasidir. aykut anti futbol parolasi ile 1 puan almaya gelmi$. gol tüm beceriksizligimize ragmen bir $ekilde gelecekti ve öyle de oldu zaten. fakat 10 ki$i kalmamiz kendilerini cesaretlendirdi ve kapanarak ekmeklerine yag sürmü$ olduk.

    takim oturacak. $u an kimse nerde duracagini bilmiyor. bir planimiz yok. herkes toptan kaçiyor ve en önemlisi geri gelen yok.

    son olarak da belhanda deyip, entry'yi bitirelim. belhanda'nin eksikligini oynamadigi her maç hissedecekmi$iz gibime geliyor.

    enseyi karartmaya gerek yok. falcao gelir veya gelmez. bizim bir an önce takim hüvviyeti kazanmamiz gerekiyor. art arda 2 $ampiyonluk takimi bir rehavete sokmu$. ligi kolay lokma görüyorlar sanirim. derhal bu rüyadan uyanmalarini tavsiye ediyorum. o forma kutsaldir, nasip olmaz herkese. giyenler de kiymetini bilerek oynamali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın