• 22259
    33-33-25-33-33-31-28-29(30)-22(32)-33-28(34)

    bugünkü ilk 11 ve parantez içindekiler de yerlerine girenler olarak düşünürsek süre alan 14 kişinin yaşları bu şekilde. falcao gelirse sondaki 28 yerine de 33 yazabiliriz. 14 oyuncunun 9u(falcao-diagne olursa 10u) 30 ve üzeri bunların da 6sı(falcaoyla 7si) 33 ve üzeri yaştalar.

    bu yaş grubuyla tempo yapamayız, oyuncu satışı yapamayız, bireysel günlük performanslarla ligde gidebildiğimiz yere kadar gideriz ama avrupada pek birşey yapamayız, yolumuz maalesef yanlış gözüküyor. bjk'nin 2 sene üst üste şampiyonluğundan sonra 3. sene yaptığı hatanın benzeri.

    falcao tarzı yaşı ne olursa olsun herkesin kabul edeceği adamlara lafım yok kadroda yaşı ileri oyuncu olması da tecrübe gerektiren anlar için önemli ama bu kadar yaşlı kadroyla maalesef uzun vadede kârdan çok zarar ederiz her anlamda.

    maçlar şampiyonluklar kazanılır, kaybedilir ama oyunculuklarından bağımsız olarak söylüyorum bundan sonra hedefimiz babel'ler değil emre mor'lar marcao'lar olmalı. pizzacının sponsorluğuna sevinir duruma geldiysek, ileriyi görebilmemizin tek ihtimali oyuncu satışı yapabilmektir.

    mevcut yaş grubundaki oyuncu topluluğunda bonservis getirme ihtimali olan çok az kişi var ve sattığımızın yerine daha yaşlısını aldıkça o ihtimal oranını da kendi kendimize düşürmüş oluyoruz.

    jose rodriguez genç yaşta geldi hiçbir şey oynamamasına rağmen ondan bile kâr ettik satarken. telles, bruma, ndiaye, garry rod. aklıma gelen diğer örnekler ama yaşlı olup da paraya çevirebildiğimiz gomis dışında bir örnek hatırlamıyorum. sahadaki oyun oturur, özümüzü kaybetmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın