• 450
    ben demiştim sözlük. çoğu kişi ofsayt verebilir, helali hoş olsun, problem yok. bazı şeyleri konuşmamız gerek.

    son 2 senenin şampiyonusun. rakiplerin kötü. bir tanesi geçen sene ezilmiş. bu sene 2 de 2 yapmış, motivasyon arıyor. en rahat şampiyon olman gereken sene bu sene. geçen 2 sene de iyi top oynayarak şampiyon olmadın. bu sene hazırlık maçların da döküldün ve hala bir ilerleme yok. sen son 2 senenin şampiyonu ve ligin en büyüğüysen veya büyük bir takımsan konyaspor gibi rezalet bir takıma karşı ne olursa olsun kapanmayacaksın ve son atakta o rezalet golü yemeyeceksin. her sene böyle aptalca bir gol yeriz ama bunun kadar ağırı olmamıştı. maçın berabere biteceği o kadar belliydi ki. ama önce salakça duran toptan yeriz bir şekilde kaos ile atarız diyordum. bu kadarını hayal edemedim. soğudum, dondum, kırıldım. normal bir şekilde berabere bitse problem yok. güzel kaos olurdu. 2 senenin verdiği şımarıklık var.

    anlaşıldı ki 3 sene üst üste şampiyon olunmayacak artık bu lig de. daha devreye tff, mhk vs girmedi. çok kolay 2 maç ve 1 puandasın. yazıklar olsun.

    yönetimin transfer politikası takımın kötü olmamasını kesinlikle etkilemiştir. salak gibi baştan aşağıya herkes falcao bekliyor. bunu bir türlü ne yönetim ne hoca ayarlayamadı. ama bundan daha kötüsü, ligin gelmiş geçmiş en iyi hocası ve galatasaray'ı büyük bir takım yapan fatih hocanın formsuzluğu. 2 sene geçti hocam. artık bir sistem bir mentalite oturt bu takıma. modern anlayışın karşısındayım ben ama yıl 2000/10 değil artık. kaos işlemiyor. geçen sezon ucl rezaleti yetmedi mi? nasıl bu takım bu hale düşürülür bilmiyorum. hiç ümidim yok.

    yönetim ve fatih hocadan daha kötüsü tabi ki topçular. milyon euroları kazan. yok nem, yok hazırlık kampı, yok rakip tamamen yatıyor. eyvallah da bu engelleri aşman için veriliyor o paralar sana. haram zıkkım olsun bugün ki paralar o halde.

    bugün yenilen gol büyük takımın yiyeceği bir gol değil. geçen sene rezalet fenerin yediği gollerin aynısı ve daha kötüsü. hiç iyi bir haber değil. allah yar ve yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın