• 2461
    25 ağustos 2019 galatasaray - konyaspor maçı sonrası ortalıkta görünmeyen yönetim.

    maçta işler iyi gitseydi abdürrahim albayrak'tan allah'ıma şükürler olsun ki falçao şöyle, monaco böyle, fati hozam şöyle gibi açıklamalar duyacaktık. ancak ne zaman ki kaos var mikrofonlar hep fatih hocaya bırakılıyor.

    iyi günlerde kişisel pr larını yapmaktan vazgeçmeli ve gerçekten bitirici bir yönetici icraatı ortaya koymalılar. fatih hocanın maç sonu söyledikleri çok önemli. " falcao yu hoca istemiyor gibi bir algı çıkıyor. falcao yu kim istemez. ama bu kulübün geleceği var. bana falcao dendiğinde bir stoper var mı diye soruyorum. florya'nın listesinden ayrılmamak bu yüzden önemli." gibi sözleriyle transfer sürecinde yönetimin kişisel pr ve hava için falcao rüzgarına kapıldığını ima etmiştir.

    taraftar olarak transfer dönemi başında kimse falcao beklemedi. hatta kimse süperstar da beklemedi. beklenen şey diagne satılmalı ve gerekirse her yana scout transferi yapılabilirdi. kimsenin ses edeceğini sanmıyorum. ama süreç tam bir iletişim skandalı. çıkıp mali durumlar kötü gençlere yöneliyoruz dese herkes destek olacak burada. ama gerçekten tam bir iletişim sıkandalıyla karşı karşıyayız. iyi ki terim var, iyi ki şükrü hanedar var. yoksa bugün bizi ipten alan nzonzi de takımda olmayacaktı. ne olur şovunuzu da alıp transfer sürecinden elinizi çekin. işi profesyonellerine bırakın. ne olur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın