• 311
    burada yazılanları okuyunca sözlük ahalisinin hayatında hiç hata yapmadığını düşünmeye başladım, keza abdürrahim albayrak'a da sallayan aynı tip insanlar.

    her şeyden önce bu drexler olayı rezalet midir, rezalettir, net. ama bu adamı tanımlarken dediği her şeyi de drexler, drexler diyip dalga geçmek bana çok saçma geliyor. her insan hata yapabilir, önemli olan hatalardan ders almaktır. ha bu yalan habere çok takılıyorsanız o zaman aspor ve trtspor'u hiç izlememeniz lazım.

    ayrıca bu adam televizyonlarda 2016'daki milli takım kampında neler döndüğünü tek tek anlatmış tek kişidir. https://www.youtube.com/watch?v=b5FuLuSq46I

    benim kendi görüşüme göre türk spor medyasında kendisini dinlerken irrite olmadığım 3 insan var. biri serdar ali, diğerleri de mehmet demirkol ve önder özen (ali ece de iyidir ama çok boş yapıyor, konudan sapıyor). ha siz kendinizi holigan olarak görüyorsanız gökmen özdanak, evren turhan, erhan telli veya süleyman rodop gibi isimleri takip edebilirsiniz. bu isimler değersiz demiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerek diksiyon gerek konuşma tarzıyla insanı yoruyor veya rahatsız ediyor.

    sonuç olarak serdar ali hata yapmış mıdır, evet ama tek bir hatayla da adamı öldürmeye gerek yok. duyan da buradakilerin mükemmel ve hata yapmaz insan olduklarını sanır. adamın fenerbahçeli olduğunu göz önünde bulundurursak beni hiç ama hiç rahatsız etmiyor dedikleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın