• 2453
    forma sponsoru konusunda kamuya bildirilen kap aciklamasina istinaden (zira elimizde baska bir veri yok). alan, falcao transferleri, diagne'nin berbat yonetilen transfer sureci vs dahil simdiye kadar yaptiklari en buyuk basarisizliga imza atmis olan yonetim.

    birincisi, burada dalga gectigimiz fener ol kampanyasi bile eziklere 150 milyon liralik bir nakit girisi sagladi. kap aciklamasinda gectigi kadariyla 2.8 milyon euro'luk bir senelik sponsorluk anlasmasi, (trabzon'un 3 milyon euro'ya uluslararasi forma sponsoru buldugu bir yerde) galatasaray gibi turkiye'nin en buyuk markasina yapilmis bir hakarettir.

    ikincisi, takimin formasina sponsor olan marka takim icin bir referans oluyor. hal boyleyken turker pizza gibi bir sponsorun marka degerine katacagi deger nedir, getirecegi 2.8 milyon euro goturecegi deger kaybindan fazla midir az midir dusunmek lazim.

    ucuncusu, her ne kadar mustafa cengiz fevkaladenin fevkinde bir insan, iyi niyetli altin kalpli bir melek, en buyuk galatasaray taraftari vs olsa bile uluslararasi arenada mucadele eden bir kulube uluslararasi sponsorlar bulacak network'u olan bir isadami degil. adamin erisim alani turkiye sinirlari icerisinde. tipki yonetimde birlikte calistigi a. albayrak gibi. eger uluslararasi bir kulubu yonetecek bir profilin yoksa, bu goreve talip olmayacaksin. bu kadar basit ve net (hemen size dursun bakkal layikcilar gelecek, ayni yazdigim sey dursun cibilliyetsizi icin de gecerli bir kosul).

    lutfen koru korune insanlara tapmayin. ben galatasaray taraftariyim, mustafa cengiz, unal aysal vs taraftari degilim. dogruyu gorunce nasil alkisliyorsak yanlisi gordugunuzde de tepki gostermekten korkmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın