• 14
    2019-2020 sezonu özelinde as sag bek mariano ve as sol bek nagatomo olarak gorunmekte. her iki ayak da her ne kadar kaliteli oyuncular olsalar da tempo olarak bu sene basimiza sikinti acabilirler, mariano'nun oyuna katkisi, topu oyuna sokmadaki becerisi ve orta acabilme yetenegi fayda saglasa da geriye donusler konusundaki sikintisi; nagotomo'nun ise yasadigi sakatliklardan sonra oyuna katkisinin her gecen gun azalmasi, oyunun buyuk bir bolumunu bizim yari sahada oynamasi nedeniyle bu sene beklerimizden yeterli verimi alacagimizi dusunmuyorum.

    bu nedenle sag bek ya da sol bek olarak linnes'in kesinlikle kullanilmasi gerekiyor, gerek ileri geri tempolu bir sekilde oynayabilmesi, gerekse de hatri sayilir bir teknige sahip olmasi nedeniyle mariano ya da nagotomo'dan bir tanesinin yerinde kesinlikle linnes olmali.

    gunumuz futbolunda oyun hizinin inanilmaz arttigini dusunursek temposuz beklerle sezon icerisinde sikintilar yasayabilecegimiz cok asikar. o yuzden linnes in; mariano ya da nagatomo out diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın