• 338
    --- alıntı ---

    1 aralık 2009

    bugün habertürk gazetesi’nde erhan telli imzasıyla yayınlanan “ayhan rest çekti” başlıklı haber ve içerdiği tüm detaylar gerçek dışıdır.

    daha önce bu konuda yayınlanan haberlerin tümü tarafımızdan yalanlandığı halde bu tarz spekülatif haberlerin üretilmeye devam edilmesine anlam veremediğimizin bilinmesini isteriz.

    bu tür haberlere itibar edilmemesini spor kamuoyundan rica ederiz.

    saygılarımızla,

    galatasaray futbol aş

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    13 ekim 2009

    bir süredir haber türk gazetesi'nde, erhan telli imzasıyla teknik direktörümüz frank rijkaard'ı adeta zorla milan kulübüne transfer ettirmek üzere birbiri ardına haber ve yorumlar yer almaktadır.

    söz konusu muhabir, yazılarında önce milan kulübünden frank rijkaard'a "teklif getirtmiş", sözleşmesinin süresini "indirtmiş", hocamızın kafasının iyice karıştığına iman etmiş, "göz hapsine" aldırtmış, nihayet senaryosunun gerçekleşemeyeceğini idrak edince bugünkü "haber"inde de "seneye allah kerim" diyerek niyetini iyice açığa çıkarmıştır.

    ilginç olan, birbiri peşi sıra bu haberlerin aynı kalemden çıkmasının yanı sıra söz konusu gazetede ısrarla manşetten verilmesidir.

    bu ısrardan anladığımız, galatasaray'daki gidişatı bozmak, takımımıza olan inancın temel kaynaklarından teknik ekibimizin kalıcılığını tartışılır hale getirerek istikrarsızlığı pompalamak ve sonuçta tüm galatasaray ailesi'nin kafasını karıştırmaktır.

    yazılan bu senaryonun boşa çıkması, itibar görmemesinden dolayı galatasarayımız adına mutlu, söz konusu medya organı ve muhabiri adına üzüntülüyüz!

    söz konusu medya ve muhabirin, gelecekte de galatasaray'ımızı yeni spekülasyonlarla karıştırma çabalarında bulunmaya devam edeceklerinden kuşkumuz yoktur.

    galatasaray ailesinin, bugün olduğu gibi, gelecekte de bu tip sonuçsuz çırpınışlara prim vermeyerek, şampiyonluk hedefimizde birlik ve dayanışma içerisinde olacağından eminiz.

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    lafa geldi mi herkes çok dürüst, çok onurlu, her şartta dik duruş sahibi vs. vs. vs. bunlar ne peki erhan? dürüst, onurlu, meslek etiğine sahip bir insana bu haberler yakışıyor mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın