• 4973
    19/20 sezonunda kendilerine büyük nankörlük ediliyor.
    adamların bütçesi sıfır.

    sana nzonzi, seri, babel, emre mor ve jimmy durmaz gibi türkiye'de müthiş etkili olacak isimler almışlar.

    forvet hattında 30 gol atmış diagne var. adam satılmadı. olabilir. real madrid bale'e, psg neymar'a, juve dybala'ya, barcelona coutinho'ya alıcı bulamadı şu güne kadar. futbol bu evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

    ancak galatasaray'ın kadrosu hazır. tek sorun geç biraraya geldi takım afrika kupası nedeniyle. bir kaç haftaya kalite farkı kendini gösterecektir.

    bir falcao transferi yüzünden denmedik laf kalmadı bu kadar başarılı bir yönetime. ben dua ediyorum falcao gelmesin diye. çünkü mubasebeci taraftarım. 33 yaşındaki bir oyuncuya 17-18 milyon eu bağlamak bence saçmalık. elimizde taş gibi forvet var.

    camia olarak mevcut kadro ile nasıl başarılı olacağımıza, diagne ile nasıl bir oyun yapısını sahaya yansıtacağımıza ve ffp'deki 1,5 milyon eu açığı nasıl kapayacağımıza konsantre olalım. falcao diye diye arsızlaşmanın anlamı yok. olmuyorsa olmuyor. yok o fotoğraf paylaşmış, yok bu bilmemne demiş. hazımsızlığın yarattığı enerjiyi dışa vurmanın bahanesi bu. bu taraftar her halükarda söylenecekti. nitekim geçmişte hep söylendi. ben yürütülen başarılı transfer politikası yüzünden yönetimi alkışlıyorum. umarım en kısa zamanda ufak bir satış yapıp ffp'deki açığı kapar sonra da transferi bitirdik sezona hazırız açıklamasını yetkililerin ağzından duyarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın