resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3216
    çok iyi bir insansın. her geldiğinde, her kulüpte bulunduğunda şampiyon olduk sanırım. hepsi için teşekkür ediyorum. allah razı olsun. ama kendi servis şirketini yönetir gibi kulüp yönetiyorsun abicim. bize medya da anlatılanların çoğu sizin istihbaratınız. belki de oraya kadar gelmedi bu süreç. biz gaza geldik. bir değil, iki değil bu hatalar. hadi asamoah transferi özbek yönetimine yapılan bir yanlıştı, juventus yönetimi tarafından. ama alan/pato, santrforsuz başlangıc, diagne transferi, banega süreci ve falcao süreci sıra sıra insanları yoruyor abicim. anlayın bunu. senin de yorulduğunu biliyorum orası ayrı.

    3-4 tane yardımcımız var, scout ekibimiz var, şükrü hanedar var ama bir tane iletişim direktörü yok. çıkın sosyal medyadan veya televizyondan açıklayın süreçleri. siz de rahat edin, biz de rahat edelim. monaco yönetiminin suçlarını boşu boşuna siz üstlenmiş oluyorsunuz. bir kere oh be ne kadar rahat bitirdik, ne kadar güzel hazırlandık sezona diyelim. imkansız.

    yine de seri ve nzonzi gibi maddi ve manevi harika yönetilmiş transferlerimiz var. kimin emeği geçtiyse teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın