resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3213
    radamel falcao garcia süreciyle alakalı eleştiri oklarının hedefinde olması son derece normal, aksi anormal olurdu zaten. %99 açıklaması, fotoğraf vermesi vs. tekrar tekrar yazmaya gerek yok, sürecin idari anlamda yürütülüş tarzı son derece kötü. mali açıdan ise olumlu bir hava söz konusu, yönetim bonservis vermemek için her türlü direnişi, duruşu sergiledi belli ki, takdir edilesi.

    gelinen noktada en suçsuz hatta tek suçsuz kesim galatasaray taraftarı, psikolojisiyle muazzam oynandı/oynanıyor. hasan şaş'ın "falcao'ya gülüyoruz" çıkışı, akabinde adam için girişimlerde bulunmaya başlamamız, albayrak'ın hataları, farklı yöneticilerin imaları, bazı muhabirlerin bitmek tükenmek bilmeyen gazları... şu ortamda taraftar ne yapacak abicim? "bekleyin" deniyor? e zaten bekliyor taraftar, ne yapabilir başka ama insaf yani arkadaş, neredeyse 2 ay olacak.

    falcao'nun takıma dahil olacağına inanıyorum ve bu dahliyetin transferin son günü gerçekleşeceğini düşünüyorum ancak lütfen sevgili albayrak, daha fazla malzeme vermeyelim artık, yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın