• 4972
    yapmakla yükümlü oldukları görevlerini yaptıkları için övülen yönetim. bir kulüp başkanı takımın maddi/ekonomik durumunu yönetmekle, kulübün bünyesinde bulunan eksiklikleri tamamlamakla, kısacası kulübün idari işlerini yürütmekle yükümlüdür.

    seri ve nzonzi transferleri, evet başarıdır. ancak halen bu kulübün bünyesinde bulunan futbol takımının santrfor eksiği var ve iki senedir bu önemli eksik kapatılamıyor. santrfor alınmadan yaz transfer sezonunda geçirilen gün sayısı 154. 18/19 sezonunun ara transfer sezonunu da katarsak eğer 181 gün.

    181 günde takıma kış transfer sezonunun son gününde gereksiz derecede yüksek maliyeti olan iki panik transferi yapıldı.

    arkadaşlar, biz yönetimin yanlışlarını eleştirmezsek ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz sanırım. türkiye bunu 17 senedir yaşıyor. hiç kimse demesin "ama nzonzi seri alindi eleştirmeyin" diye. oraların açıkları kapatılması gerekiyordu.

    daha önce dediğimin de arkasındayım. bu takımın cl'de averaj takımı olmasına istemeden de olsa yol açacaksanız, prestijini düşürecekseniz, imparator'un ve 30 milyon galatasaray taraftarının hayallerini gerçekleştirmesine istemeden de olsa mani olacaksanız, 181 günde takıma bir santrfor katamayacaksanız, kısacası beceremiyorsanız istifa edin!

    dursun aydın özbek yönetimini nasıl eleştirdiysek sizi de eleştiririz. biz taraftarız ve bu bizim en doğal hakkımız. sadece bunu bilerek hareket edin. doğrularınızı nasıl alkışladıysak yanlışlarınızda da tepkimizi koyariz. galatasaray taraftarını fenerbahçe taraftarı gibi koyun olarak göremezsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın