resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 12082
    --- alıntı ---

    https://www.transfermarkt.com.tr/...verein/spieler/35537

    galatasaray'da 154 müsabaka oynamıştır. bu maçlarda gol ve asist olarak toplam katkı sayısı otuzdur. (18 gol, 12 asist)

    --- alıntı ---

    felipe melo agresif hareketleri ve her maçta görebileceği kırmızı kartlık (galatasaray'da oynarken iki direkt kırmızı kart görmüş , üç maçıda sarı kartların toplamı üzerinden kaçırmış) müdahalelerine rağmen onu sevmemizin asıl sebebi hırsıydı. varını ortaya koyuyor, yetmese, yetemese bile bir diğer pozisyonda melo faktörü ortaya çıkıyordu.

    eğer futbolcu olsaydım (bu artık imkansız olduğu için temenni olarak söylemek bile kulağa hüzünlü geliyor) melo gibi hırslı bir futbolcu olmak isterdim. (bkz: bülent korkmaz)'dan beri yeşil sahalarda galatasaray için efektif oynayan, mücadelesini ortaya koyan bir oyuncuyu birinci ve ikinci bölgede gördüğümü hatırlamıyorum. (bu elbette kişisel bir görüş, veriler ve istatistik, hatta kişisel beğeniler değişkenlik gösterebilir.)

    kirli bir futbol ortamında, dik duruşuyla, saygısını koruyarak yine futbola odaklanışını ve takımıma katkılarını unutmayacağım. arada sırada sosyal medya üzerinden göndermelerini, onun o haylaz, rakipleri kudurtan tarafını gördükçe 'ulan kerata, yine yaptın yapacağını' deyip gülümsüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın