• 16
    (bkz: #2736567)
    1.nesil duyarcı. başkalarını cadı avcılığı ile itham ederken yeni nesil cadı avcılarina canak tuttuğunun farkinda bile degil. nedir bu yeni nesil cadı avcılığı? önce kafanda bir günah keçisi belirle sonra o gunah keçisi üzerinden konuş da konuş vur da vur ölmedi? mi bu sefer aşağıla, hakaret et yetmedi mi? küfür et o da mı yetmedi tüm sosyal medya araçlarından rahatsız et. öyle bir tüketim kültürü var ki ne cansız ne de canlı hic bir varlık karşısında dayanamiyor.
    galatasaray sözlük seviyesi ile birikimi ile yazarıyla sosyal mecrada önemli bir yer tutuyor. tiyatrocusundan,* dizi-film *
    oyuncusuna spor yorumcusundan* spor sipikerine* kadar yazarı bulunan bir ortam burası. kısacası medya tarafından takip edilen bir yer. ali koç,fikret orman, göksel gümüşdağ ve nihat özdemir yönetimindeki tff'nin söylemleri ve tutumlarına bakarsan tek lokmada yemek istiyorlar galatasaray ve fatih terim ekibini. adamlar nasıl böleriz nasıl tekrar tekrar kaos yaratiririz peşindeler bazıları da galatasaray taraftarının en cok sesinin çıktığı yerde çıkıp buna canak tutuyor ben sadece eleştiriyorum kisvesi altinda. kimse fatih terim eleştirilmesin demiyor. cadi avciligi ile suclanan arkadaslar hakarete varan küçük düşürücü gerçeği yansitmayan iddialarla saldirilmasin daha seviyeli daha temelli eleştiriler yapılsın istiyor. sürekli yazan birisi değilim. toplam 10 tane ofsayt entryim var ikisi fatih hoca. bu benim terim'i sevmedigim, saymadigim anlamına gelmiyor. aynı şekilde eleştiremeyeceğim anlamına gelmediği gibi.

    artık şu ülkede her sıkışan mağduru oynamasın yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın