• 11
    (bkz: mocuishle/#2736567)

    az bilinen efsane duyarlar tadında bir entry girmiş yazar. başka bir yazarın da dediği gibi cımbızla işine geleni çekip alarak onun üzerinden bir eleştiri yazmış.

    kendisi internet ortamında dönenlerden bihaber sanırım. candaş tolga ışık'ın ekşisözlükteki ve twitterdaki trollerini bilmeyen kalmadı zaten. bu hesaplar galatasaray aleyhine algı için kullanılıyor sık sık. ali koç da bu sene kapattırdığı 12numaraorg'u geri açtırdı ve bu trol işine para akıtmaya başladı. çünkü galatasaray'ı sadece sahanın içinde kalarak yenemeyecekleri bariz. o zaman önce tüm türkiye'yi algı yönetimi yaparak galatasaray'a düşman edelim, galatasaray taraftarını da içeriden bi güzel karıştıralım.

    sosyal medya üzerinden galatasaray'da bir kargaşa yaratacaklarsa twitterdan sonra ekşi sözlük değil galatasaray sözlük gelir. çünkü burası galatasaray taraftarlarının internetteki kalbidir. dolayısıyla bir trol hareketi olacaksa sözlüğü mutlaka kapsamalı. son dönemlerde yeni yazarların içinde bir sürü sızma girişimi oldu. bir kısmını gördük bir kısmı belki çok iyi kamufle oldu ve aramızdadır hala bilemeyiz. dahası uzun zamandır inaktif olup sözlüğe dönen ancak üslubu, görüşleri, tarzları değişmiş yazarlar çıkıyor karşımıza. açıkçası ben hesap sattıklarından falan şüpheleniyorum.

    uzun lafın kısası mocuisle girdiği entryde yerden göğe kadar haklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın